Jessica Albával ezért volt rettenetes a közös munka eleinte: a szívtipró színész vallott róla
Jessica Alba és Jensen Ackles munkakapcsolata nem indult túl fényesen.

jessica-alba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor két színész együtt forgat, nem biztos, hogy rögtön megtalálják a közös hangot, több olyan eset történt a sztárvilágban, amikor mindkét fél kész pokolként élte meg a munkájuk minden egyes pillanatát, erre kiváló példa Julia Roberts és Nick Nolte esete, akik az 1994-es A zűr bajjal jár című filmet készítették együtt. Később a sajtóban tettek mindketten kellemetlen megjegyzéseket a másikról, Roberts gusztustalan embernek titulálta kollégáját, Nolte viszont azt mondta rá, hogy valójában a kolléganője az, aki nem egy kedves természet.

Akadnak szerencsére ennél pozitívabb kimenetelű történetek is, erre tökéletes példa az Odaát című sorozatból ismert Jensen Ackles és Jessica Alba sztorija. Közös munkájuk eleje számukra is nehézkesen indult, azonban a kapcsolatuk idővel átalakult, derült ki Michael Rosenbaum podcastjából.

Jessica Albával eleinte rettenetes volt a közös munka

Az Odaát sztárja volt Rosenbaum vendége, ahol szóba került a Sötét angyal című sorozata, amelyben Jessica Alba oldalán játszott. A széria 2000 és 2002 között futott. Ackles a második évadban csatlakozott a stábhoz, ami eleinte nem tetszett Albának.

jessica-és-jensen
Fotó: Valerie Macon / Getty Images Hungary

- Én voltam az új gyerek, akit beválogattak a főszereplők közé. Nem is arról szólt, hogy nem kedvelt engem. Inkább úgy gondolt rám, hogy én vagyok a szépfiú, akit a csatorna csak azért szerződtetett le, hogy legyen még több látnivaló, mert valójában csak erre van szükségünk - fogalmazta.

Amint meghallotta, mit mondott róla a színésznő a háta mögött, felszívta magát, és ő is belekötött néha a kolléganőjébe. Gyakran összevesztek, csakúgy mint a testvérpárok. Bár a közös munkájuk nehezen indult, idővel megkedvelték egymást. Elmesélte, pont a sorozatuk forgatásakor hunyt el a nagyapja, ekkor Alba vigasztalta meg.

- Szó szerint besétált a lakókocsimba, és vagy fél órán keresztül ölelt engem. Ilyen volt a mi kettőnk kapcsolata, ha most besétálna ide, biztosan megölelnénk egymást, de az tény, hogy nem könnyítette meg a dolgomat akkoriban. 

GettyImages-684437428
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

Elmondta azt is, pontosan tudja, hogy kolléganője a 2000-es évek elején nem volt könnyű helyzetben.

- Szeretem Jesst, ami tudom, hogy ellentmond annak, amit most mondtam. Óriási nyomás nehezedett rá abban a műsorban. Fiatal volt, kapcsolatban élt, és mindez, azt hiszem, túlzott stresszt okozott nála - tette hozzá.

Akkoriban Alba a nála 19 évvel idősebb Michael Weatherly barátnője volt, később el is jegyezték egymást, de 2003-ban szakítottak. A színész szintén szerepelt a Sötét angyalban.

Sztárok, akik a szakításuk után is együtt dolgoztak

Képes összeállításunkban olyan eseteket mutatunk, amikor a hírességek a szakításuk után ugyanúgy együtt dolgoztak.

Ezt is szeretjük