Jessica Alba édesanyja nagyon csinos nő: Cathy még a rákot is legyőzte
Jessica Alba édesanyja a húszas éveiben küzdött meg a gyilkos kórral.

GettyImages-103774568
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Alba nevét szélesebb körben a 2000-es években ismerhettük meg, olyan alkotásokban játszott, mint a Fantasztikus négyes, a Sin City, a Honey, A kabalapasi vagy A tenger vadjai.

Szépségéről akkoriban ódákat zengtek a lapok, nos, volt kitől örökölnie bájos vonásait. Édesanyja, Catherine Jensen, becenevén Cathy fantasztikusan néz ki.

Jessica Alba édesanyja, Cathy

A színésznő eddig nem árulta el édesanyja korát, és az interneten sem találtunk ezzel kapcsolatban semmilyen adatot. Mivel Alba idén áprilisban lett negyven, így édesanyja hatvan fölött lehet, de ha fiatalon szült, akkor az ötvenes évei végén járhat. Az alábbi Instagram-posztban megnézheted, milyen csodásan fest Cathy, a poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva több felvételt is láthatsz róla.

Az asszony ereiben dán, walesi, német és francia gének is csörgedeznek, ettől függetlenül Kaliforniában látta meg a napvilágot. Miután hozzáment Mark David Albához, családot alapítottak, lányukon kívül egy fiuk is született, aki a Joshua nevet kapta.

Alba a családját egy konzervatív, tradicionális latin-amerikai famíliának írta le mindig is az interjúiban. Szülei mindig is tisztelték a hagyományokat, emellett nagyon vallásosak.

A színésznőről köztudott, hogy kislány korában komoly betegségekkel küzdött, egy évben négy-öt tüdőgyulladása volt, és cisztája is volt a manduláin. Sajnos édesanyjának is jutott a rosszból, de szerencsére Cathy végül sikeresen legyőzte a gyilkos kórt.

- Anyukám nagyon fiatalon volt rákos, a húszas éveiben. A családomban sok nő ment át különböző rákos megbetegedéseken. Krónikus betegséggel nőttem fel. Öt műtétem volt 11 éves korom előtt. Krónikus allergiám is volt, gyermekként sokat voltam kórházban - idézte egy régebbi nyilatkozatát a People magazin.

Cathy manapság majd kicsattan az egészségtől, Instagram-oldalából kiderült, hogy lányával együtt csinálják a Honest céget, amelyen keresztül olyan háztartási tisztítószereket árulnak, amelyek a környezetszennyezés megakadályozása érdekében újratölthető palackokkal rendelkeznek. A háztartási szerek mellett ruhákat és sminkeket is árulnak, amelyeket szintén a fenntarthatóság jegyében alkottak meg.

Jessica Alba nagyobbik lánya

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű 13 éves lett Jessica Alba nagyobbik lányából.

Ezt is szeretjük