Jennifer Lopez áttetsző, csillogó estélyi ruhában ment a filmje bemutatójára: fenséges volt, akár egy királynő
Jennifer Lopez mindenkit elvarázsolt a Shotgun Wedding premierjén.

jlo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez legújabb filmje, a Shotgun Wedding premierjét január 18-án tartották meg a Los Angeles-i TCL Chinese Theatre-ben.

Az 53 éves énekesnő és színésznő nem bízott semmit sem a véletlenre: egy káprázatos estélyiben érkezett a díszbemutatóra.

Jennifer Lopez a Shotgun Wedding premierjén

Egy áttetsző Valentino ruhába bújt új filmje kedvéért, a kreációt csillogó flitterekkel dobták fel. A jellegzetes J. Lo-sminket viselte, azaz inkább a szemeit emelte ki erősebben, míg a szájára egy nude árnyalatú rúzst kent fel.

GettyImages-1457590621
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

A Shotgun Wedding január 27-től az Amazon Prime Videón is elérhető lesz, így már a rajongóknak nem kell sokat várniuk a díva legújabb romantikus komédiájára.

Lopez mellett a másik főszerepet Josh Duhamel játssza, egy éppen házasulandó szerelmespárt alakítanak, akik egy egzotikus helyen akarják kimondani a boldogító igent. Nagy erőkkel készülnek már a lagzira, amit végül egy csapat kalóz tesz tönkre. A bűnözők fogságba ejtik a násznépet, a vőlegénynek és a menyasszonynak kell megmentenie a bajba jutott családtagokat és barátokat.

Érdekesség, hogy pont ennek a filmnek a forgatásáról osztott meg több fotót Lopez, amelyek hatására Ben Affleck újra felvette vele a kapcsolatot, így részben ez az alkotás is szerepet játszik abban, hogy a két híresség a szakításuk után 17 évvel újból egymásra találtak.

GettyImages-1457590637
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Legszebb estélyik 2022-ből

Mutatjuk, mely sztárok estélyi ruhái voltak szerintünk a legszebbek 2022-ben.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük