Az 53 éves Jennifer Lopez smink nélkül: a Vogue magazin kedvéért mutatta meg természetes arcát
Jennifer Lopez a Vogue magazin videójában szerepelt smink nélkül.

GettyImages-1401835317
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez a Vogue magazin kedvéért megmutatta arc- és bőrápolási rutinját, emellett a kamerák előtt még egy sminket is összedobott.

Az 53 éves díva a hitelesség kedvéért egy gramm smink nélkül kezdett bele a forgatásba.

Jennifer Lopez smink nélkül a Vogue videójában

Az alábbi két felvételen látszik, mekkora a különbség, ha nem visel sminket. 

J. Lo a videó elején és végén.
J. Lo a videó elején és végén.
Fotó: YouTube/Vogue

Mielőtt belekezdett a rutinjába, gyújtott egy illatgyertyát, illetve elmondogatta a megerősítő és pozitív gondolatait, azaz hogy ő is és a családja is egészséges, bármilyen korban is legyen, mindig fiatalos és időtlen a megjelenése, az élete tele van bőséggel, vidámsággal és szeretettel. Csak ezután vette kezdetét a bőrápolás.

A saját márkája, a J LO Beauty termékeit használta a videó elején. Első lépésként arctisztító krémet kent az arcára, majd csepegtetett a szemeibe szemcseppel, hogy hidratálja azokat is. Azért tartja ezt fontosnak, hiszen az ember tekintete az első, amit mások észrevesznek általában egy arcon. Szérumot is kent magára. Ekkor megjegyezte, a családjában a nők az olívaolajra esküsznek, ha arcápolásról van szó. Viccesen megjegyezte, vannak a famíliájában elég őrült szépségtippek, az egyik unokatestvére a mai napig majonézt is használ hajmosáskor. Következő lépés a hidratálókrém volt, amely naptejet is tartalmaz.

- Ami megváltoztatta az életemet, az az volt, amikor elkezdtem naptejet használni, ennek köszönhetem, hogy olyan fiatalos vagyok.

Az ajkaira is kent balzsamot, illetve a szemkörnyékápoló kencéről sem feledkezett meg. Utóbbiból még a két szeme közé is tett egy keveset. Megemlítette azt a régi mondást is, ami arról szól, hogy az ember nagyjából 25 éves koráig olyan arccal rendelkezik, amilyennel született, de az idő elteltével olyanná válik a bőre, amit valójában megérdemel.

J. Lo szexi estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Lopez legdögösebb estélyi ruháit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük