Amal Clooney csillogó, ezüst estélyi ruhájával mindenkit lenyűgözött: íme 2022 legszebb kreációi
Mutatjuk, mely sztárok estélyi ruhái voltak szerintünk a legszebbek 2022-ben.

amal-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos női híresség bebizonyította 2022-ben, mennyire kiváló a stílusérzéke. A divat egyik koronázatlan királynője Amal Clooney, aki férje oldalán gyakran megfordul a vörös szőnyegen. 

Sztárok estélyi ruhái 2022-ben

A kétgyermekes ügyvédnő novemberben elkísérte George Clooneyt egy díjátadóra, ahol a színész átvehette a Kennedy Center kitüntetést. Ezt a rangos elismerést azoknak a hírességeknek adják, akik több évtizedes munkásságukkal sokat tesznek az amerikai kultúra alakulásáért. Amal Clooney egy csillogó, ezüst estélyit választott a nagy eseményre, amely tökéletesen állt rajta.

Természetesen nem Clooney felesége volt az egyetlen, aki ebben az évben káprázatos ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhakölteményekben léptek a vörös szőnyegre 2022-ben a női sztárok.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük