Amal Clooney csillogó, ezüst estélyi ruhájával mindenkit lenyűgözött: íme 2022 legszebb kreációi

Mutatjuk, mely sztárok estélyi ruhái voltak szerintünk a legszebbek 2022-ben.

Sztárok estélyi ruhái 2022-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos női híresség bebizonyította 2022-ben, mennyire kiváló a stílusérzéke. A divat egyik koronázatlan királynője Amal Clooney, aki férje oldalán gyakran megfordul a vörös szőnyegen. 

Sztárok estélyi ruhái 2022-ben

A kétgyermekes ügyvédnő novemberben elkísérte George Clooneyt egy díjátadóra, ahol a színész átvehette a Kennedy Center kitüntetést. Ezt a rangos elismerést azoknak a hírességeknek adják, akik több évtizedes munkásságukkal sokat tesznek az amerikai kultúra alakulásáért. Amal Clooney egy csillogó, ezüst estélyit választott a nagy eseményre, amely tökéletesen állt rajta.

Természetesen nem Clooney felesége volt az egyetlen, aki ebben az évben káprázatos ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhakölteményekben léptek a vörös szőnyegre 2022-ben a női sztárok.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük