Jennifer Lopez beszólt a kíváncsiskodó műsorvezetőnek: ez lett a vége
Jennifer Lopez nem akart túl sok információt elárulni Ben Affleckről, így visszavágott a műsorvezetőnek.

GettyImages-1020400648
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez legújabb filmje, a Vegyél el megjelenése kapcsán adott interjút a Today Show-ban. A beszélgetés során a két műsorvezető, Hoda Kotb és Savannah Guthrie próbálta a dívából kihúzni, mégis hogyan jött össze Ben Affleckkel megint.

Az énekesnő és színésznő ezzel kapcsolatban csak nagyon diszkréten és finoman fogalmazott, ám az interjú egyik pontján odaszúrt egyet Hoda Kotbnak, akiről pont a héten derült ki, hogy szakított gyermekei apjával, Joel Schiffmannal.

Jennifer Lopez így szólt be a kíváncsiskodó műsorvezetőnek

2021-ben óriási szenzációnak számított, amikor kiderült, hogy J. Lo és Ben Affleck 17 évvel a szakításuk után adtak egymásnak egy újabb esélyt, amit egyáltalán nem bántak meg, közös képeiken szemmel látható, mennyire nagy a szerelem és a harmónia közöttük. Azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen módon találtak egymásra megint, egyikőjük sem nyilatkozott, csak egy közeli ismerősük árult el annyit, hogy állítólag Affleck írt rá Lopezre, miután a színésznő kirakta Instagramjára azokat a forgatási képeket, amelyek a Dominikai Köztársaságban készültek róla.

profimedia-0658975780
Fotó: Backgrid / Profimedia

Ezek után nem csoda, hogy a Today Show műsorvezetői mindent elkövettek azért, hogy kiderítsék, mégis hogyan szeretett újra egymásba a két sztár.

- Tudom, hogy nem feltétlenül akarod elmesélni részletesen, ami személyes, és hozzád tartozik. Viszont azt hiszem, nagyon sok ember tud azonosulni ezzel a történettel, főleg azok, akik elengedték a nagy Őt, vagy akik mindig ábrándoztak valakiről. Hogyan találtatok újra egymásra? - ezt Savannah kérdezte.

Erre Lopez felajánlotta nekik, hogy a színfalak mögött szívesen megosztja velük a történetet, de a kamerák előtt nem hajlandó erről beszélni. Azt viszont elmondta, hogy a múlt hibáiból megtanulták, hogy a szerelem olyan szent és különleges dolog, amit privát dologként kell kezelni, de megerősítette, hogy nagyon boldogok.

Az interjú végén Hoda Kotb felemelte a People magazin legújabb számát, melynek Lopez a címlapsztárja, és megmutatta a kameráknak is. Eközben Kotb letakarta az újság sarkát, amin ő és volt párja láthatóak, ugyanis a lap szerkesztői a szakításukat is a címlapra tették. Erre J. Lo rögtön beszólt a műsorvezetőnek.

jlo-interjú
Fotó: Backgrid / Profimedia

- Miért akarod eltakarni a sarokrészét? Nem akarsz a személyes dolgaidról mesélni? Nem fogadod ezt el, Hoda? - szúrt oda neki.

Ezzel a beszólásával lényegében azt üzente, hogy nem igazságos az, hogy míg neki beszélnie kell Ben Affleckről, addig a műsorvezető nem mond semmit a szakításáról. Hoda Kotb persze elnevette magát Lopez reakcióján, majd csak annyit mondott rá, hogy "touché", amivel lényegében elismerte, hogy igaza van a sztárnak.

J. Lo nem válogatta meg a szavait a '90-es években

 Képes összeállításunkat megnézve megtudhatod, mely hírességről mit mondott Jennifer Lopez élete egyik legbotrányosabb interjújában.

Ezt is szeretjük