Jennifer Anistonnak így szóltak be a reggeli műsorban: a kínos pillanatot a rajongók is kiszúrták

Jennifer Anistont interjú közben szakította meg a műsorvezető, majd a férfi be is szólt neki.

jennifer-aniston-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az élő műsorok egyik hátránya az, hogy a kamerával megörökített pillanatokat nem lehet újra felvenni, esetleg megvágni, így ha valami kínos dolog történik, akkor az a tévénézők szeme előtt is megelevenül általában.

Az elmúlt években számos produkció kínos pillanatának lehettek szemtanúi a rajongók, legutóbb Jennifer Aniston keveredett kellemetlen szituációba, ugyanis a színésznőnek a BBC műsorvezetője, Jermaine Jenas szólt be.

Jennifer Anistonnak így szóltak be a reggeli műsorban

Az angol tévécsatornán futó The One Show két műsorvezetője, Jermaine Jenas és Zoe Ball exkluzív interjút készíthettek Jennifer Anistonnal és Reese Witherspoonnal a The Morning Show című sorozatukkal kapcsolatban. A csevegés során Aniston kissé zavarodottabban fogalmazott, amikor arról kérdezték, hogyan inspirálódott a karaktere, Alex Levy tévés személyiség megformálásakor, majd a válasza után Jenas gúnyos megjegyzést tett neki, a kínos pillanat az alábbi Instagram-videó harmadik percének 15. másodpercétől látható.

- Ez egy nagyon vámpíréletmód és -elmeállapot, amelyben ti, műsorvezetők éltek. Mindenki az éjszaka közepén kel életre, és lassan haladnak a dolgok. Hajnali ötkor értem oda a stúdióba, a folyosók akkor csendesek voltak, az emberek csak lassan ébredeztek, majd hirtelen beindultak az események, és egyre őrültebbé és őrültebbé vált a dolog, ettől függetlenül mégsem lehetett tudni, hogy reggel hétre hogyan áll össze a teljes adás, mert semmi nem volt a helyén. Teljes káosz az egész - magyarázta kissé akadozva Aniston a kérdésre válaszolva, erre a férfi félbeszakította őt, hogy Reese Witherspoonhoz forduljon, ám egy gúnyos megjegyzést azért tett a Jóbarátok sztárjának.

- Reese, muszáj veled őszintének lennem, Jennifer nagyon azt adta el nekem, hogy nem egy korán kelő típus.

Erre a beszólásra egyből elkerekedtek a színésznő szemei, látszott a testbeszédén, mennyire meglepődött, és nem volt szimpatikus a férfi megjegyzése, a tekintetével szinte ölni tudott volna, végül így vágott vissza neki.

- Tényleg ezt adtam el neked? Legalább jó üzletet kötöttünk?

Jennifer Aniston testbeszéde elég árulkodó volt.
Jennifer Aniston testbeszéde elég árulkodó volt.
Fotó: BBC/The One Show

A férfi csak kínosan nevetett, majd folytatta tovább a csevegést. Witherspoon ezután profi módján nyilatkozott tovább, elmesélte, hogy valóban ő a korán kelő típus, míg Aniston inkább éjszakai bagoly, de pont ezért jók együtt, mert így a reggeli jeleneteket vele csinálják, az estieket pedig a kolléganője.

Természetesen ezt a kellemetlen interjút a rajongók sem hagyták szó nélkül, a The Daily Mail a Twitteren gyűjtött össze erről néhány megjegyzést.

"Jennifertől ez 100 százalékosan kínos volt! Látszott rajta, mennyire nem kedveli a férfi műsorvezetőt!", "Más is észrevette Jennifer Aniston negatív reakcióját, amit tett a "nem egy korán kelő" beszólás után? Kellemetlen volt!" - fogalmazták.

Jennifer Aniston legszebb estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak a leggyönyörűbb kreációk, amelyeket Jennifer Aniston a vörös szőnyegen viselt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük