Jennifer Aniston smink nélkül pózolt: ekkora a különbség, ha nincs kifestve

Jennifer Aniston nem a túlzásba vitt sminkelés híve.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok híresség el sem tudná képzelni, hogy smink nélküli fotót posztoljon a közösségi oldalára, azonban az elmúlt években egyre többen álltak ki a természetesség mellett. Christina Aguilera pár évvel ezelőtt olyan címlapot vállalt be, amelyen egy gramm festéket sem viselt, Alicia Keys pedig a vörös szőnyegre lépett festetlenül.

Az 52 éves Jennifer Aniston, ha egy nyilvános eseményen vesz részt, sosem esik túlzásba a sminkeléssel, azonban amikor otthon van, sok nőhöz hasonlóan ő is lazábbra veszi a dolgokat, és teljesen natúr arccal tesz-vesz.

Jennifer Aniston smink nélkül

A vörös szőnyegen a visszafogott smink híve, a szemeit olyankor egy kis festékkel és szempillaspirállal emeli ki, az arcára alapozót használ, illetve egy kis bronzosítót és pirosítót. A száját általában nude színű rúzzsal hangsúlyozza, az erősebb árnyalatok, mint például a piros vagy a bordó nem az ő világa. Instagramján több olyan felvételt is találtunk, amelyeken viszont szemmel láthatóan egy gramm festék sincs rajta, természetes valójában is gyönyörű.

Jennifer Aniston kifestve és smink nélkül.
Jennifer Aniston kifestve és smink nélkül.
Fotó: Jon Kopaloff / Stringer / Getty Images Hungary, Instagram / Jennifer Aniston

2019 októberében a Vogue magazinnak árulta el, mi a titka, hogy ilyen szép az arcbőre. Gyakran használ szemmaszkot, illetve egy olyan szépészeti eszközt, amit a gyulladt bőr megnyugtatására és a bőrpír minimalizálására fejlesztettek ki.

- Egy másik jó trükk, amit az arckezelőm tanított nekem, az az, hogy veszel egy tál jeges vizet, és 25-ször leöblíted vele az arcod. Ez egy régi iskolai trükk, amit Joan Crawford is alkalmaz. Lényegében ezzel felébreszted a bőrödet - fogalmazta a lapnak.

Az elmúlt években azt tapasztalta, minél egyszerűbb módon ápolja a bőrét az ember, annál jobban jár. Nem látja annak értelmét, hogy az összes legdrágább terméket felvásároljuk.

Az összetevőkre is odafigyel, ugyanis van néhány olyan vegyi anyag, ami valójában nem tesz jót az arcbőrnek. Az extrém kezelésekre is inkább nemet mond ma már, ugyanis pár évvel ezelőtt csúnyán pórul járt.

- Körülbelül tíz évvel ezelőtt részt vettem egy lézeres kezelésen, ami miatt körülbelül egy hónapig véraláfutásos maradt az arcom. Túl agresszív volt, és ekkor jöttem rá, hogy ami rövid távon működhet, az hosszú távon káros lehet.

A fényvédő használatára is felhívta a figyelmet, imád napozni, szerinte kell is a D-vitamin a szervezetünknek, ám muszáj a bőrünket megvédeni a káros napsugaraktól. Nem mellesleg az életmódunk is hatással van az egész megjelenésünkre. Egészségesen étkezik, emellett szakít időt a meditálásra és a sportolásra.

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki festetlen arccal Adele, Lady Gaga vagy éppen Shakira.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük