Jennifer Aniston csúnyán odaszúrt kollégájának: a színészt még meg is ríkatta
Jennifer Aniston emiatt sértette vérig Jay Mohrt.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston a Jóbarátok 1994. szeptemberi elstartolása után ünnepelt színésznő lett Hollywoodban, a népszerű szitkomnak köszönhetően rengeteg filmes ajánlatot kapott, így rengeteg romantikus vígjáték főszereplője lett.

Szerepelt például az Álmatlanságaim hercegében, az Ő az igaziban, a Vágyaim netovábbjában vagy a Mint-a-képben. Utóbbi film forgatása messze nem volt annyira idilli, mint maga a romantikus film, erről a Nicket alakító Jay Mohr vallott az Elle magazinnak, később pedig a Mohr Stories podcastjében.

Jennifer Aniston vérig sértette színészkollégáját

A férfi főszerepre több színészt is kinéztek az alkotók, a jelöltek között volt Matthew Broderick, Jon Stewart, John Corbett és William Baldwin. Aniston beajánlotta akkori szerelmét, Tate Donovant is szerepre, végül Nicket egy akkor még szinte ismeretlen színész, Jay Mohr alakíthatta. A színésznő ezen teljesen kiakadt.

GettyImages-90040187
Fotó: Kevin.Mazur/INACTIVE / Getty Images Hungary

- Olyan film forgatásán voltam, ahol a női főszereplő boldogtalan volt a jelenlétemmel, és ezt már a forgatás első napján a tudtomra adta. Még nem csináltam akkor annyira sok filmet, pedig meghallgattak jó pár ismert színészt, ennek ellenére mégis engem válogattak be. A színésznő csak ennyit mondott hangosan a többi kollégámnak: "Ez nem lehet, ugye csak vicceltek velem?" Szó szerint hazamentem anyukámhoz, és sírtam - emlékezett vissza, erre a magazin újságírója rákérdezett, hogy ez a Jennifer Anistonnal való filmforgatásakor történt-e, de ezt akkor még 2010-ben nem erősítette meg.

Évekkel később, a podcastjében azonban már bevallotta, hogy bizony Aniston viselkedett vele ennyire csúnyán. A próbafelvételkor a kolléganője ezt vágta a fejéhez.

GettyImages-106131272
Fotó: Jesse Grant / Getty Images Hungary

- Hat pasit is meghallgattak! Hatot, erre azt az embert veszik fel, akit k**vára utálok - fogalmazta a színész, aki szerint Aniston nagyon gonoszan bánt vele az egész forgatás ideje alatt.

Sztárok, akik szerelmeseket alakítottak, de ki nem állhatták egymást

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik bár szerelmeseket játszottak, ki nem állhatták egymást.

Ezt is szeretjük