George és Amal Clooney-t a szomszédaik verték át: bosszantó, mire vetemedtek

George és Amal Clooney csak segíteni akart a szomszédságukban álló színház tulaján.

george-clooney-amal-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világsztárok minden lépését lesifotósok hada követi, még akkor is folyamatosan figyelik őket, ha kiruccannak egy baráti vacsorára, vagy szimplán a bevásárlást intézik. Épp ezért a privát szféra számukra megfizethetetlen értékkel bír. Otthonuk kiválasztásakor az a fő szempont, hogy minden kíváncsiskodó tekintetet a kerítésen kívül tartsanak.

George Clooney és felesége is ügyelt minderre, amikor 2014-ben az Angliában található Berkshire településen megvásárolták hatalmas kúriájukat. A 17. században épült óriási kastélyban és az ahhoz tartozó többhektáros birtokon el tudtak vonulni a világ zaja elől egészen mostanáig.

George és Amal Clooney-t így verték át a szomszédaik

A páros nyugalmát a szomszédságukban található The Mill névre hallgató vacsoraszínház tulajdonosa zavarta meg, pedig tavaly Clooney és Amal jókora összeggel támogatta meg az intézményt. 

A teátrum még 1982-ben nyitotta meg a kapuit Tim és Eileen Richards vezetésével, majd haláluk után lányuk, Sally Hughes került az igazgatói székbe. A nő a múltban felhőtlen viszonyt ápolt Clooney-ékkal, akik a legszorultabb helyzetből segítették ki. 2020 márciusában a színháznak és az ahhoz tartozó étteremnek is be kellett zárnia a koronavírus-járvány miatt. Hogy megóvják a végső csődtől, Clooney-ék átadtak egy nagyobb területet a saját birtokukból, sőt pénzt is adományoztak az igazgatónőnek az épület bővítésére.

Ám Hughes az összeget teljesen más beruházásra fordította. Hogy megmentse szülei hagyatékát, kiadható lakásokkal bővítette a színházat, és plusz emeletet húzatott fel rá. Az újonnan épült otthonok mindegyikéhez erkély tartozik, ezekről pedig nemcsak a két ingatlan között húzódó folyóra nyílik remek kilátás, hanem George Clooney-ék villájába is be lehet kukucskálni.

george clooeny amal 1
Fotó: Duncan McGlynn / Getty Images Hungary

Bár a pár eddig nem tett panaszt, feltehetően nem hagyják majd szó nélkül a bosszantó átalakításokat. A Daily Mail informátora szerint a hidegebb hónapokban lehet nagyobb probléma, ugyanis ha lehullanak a lombos fák levei, teljesen rá lehet majd látni a villájukra és az ahhoz tartozó udvarra.

- Nem lehet előre tudni, hogy mennyire lesz szabad a belátás a lakásokból a szomszédos házakba, mivel rengeteg fa szegélyezi az ingatlanokat. Könnyedén előfordulhat, hogy a környező lakók jelezni fogják, hogy problémájuk van a Mill átalakításával, és panaszt tesznek az illetékeseknél.

Brad Pitt és Jennifer Aniston régi álomotthona

A Beverly Hills-i ingatlanban egy moziterem, öt hálószoba és 12 fürdőszoba, egy teniszpálya és egy hatalmas medence is helyet kapott. Nézd meg a káprázatos fotókat!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük