Ben Affleck romantikus módon hódította meg Jennifer Lopezt a hétvégéjükön: egy bennfentes árulta el
Ben Affleck mindent bevetett, hogy újra meghódítsa Jennifer Lopezt.

lopez-affleck-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész világot meglepte annak híre, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck 17 évvel a szakításuk után ismét együtt töltöttek több napot Montanában, egy luxus-síparadicsomban jártak együtt, állítólag még egy helyi partin is részt vettek.

Sok lap már tényként közölte, hogy ismét egy párt alkotnak, bár ezt az állítást még egyikőjük sem erősítette meg, ettől függetlenül rajongóik szívből drukkolnak nekik, hogy újra komoly kapcsolatban éljenek együtt. Mióta visszatértek Los Angelesbe, a sajtó figyelme is rájuk irányult, próbálnak minden apró részletet kideríteni, ami a hétvégén történt köztük, a Hollywood Life-nak egy bennfentes mesélt kettejükről.

Ben Affleck és Jennifer Lopez romantikus hétvégéjéről újabb részletek derültek ki

A 48 éves színész és az 51 éves énekesnő, illetve színésznő állítólag nagyon jól érezték magukat egymással, nem mellesleg Affleck mindent elkövetett annak érdekében, hogy tökéletesen alakuljon az a pár nap, amit együtt töltöttek.

- Bennek nincsenek elvárásai azzal kapcsolatban, hogyan alakulnak végül a dolgok köztük, nem agyalja túl a dolgokat. Mindent bevetett annak érdekében, hogy lenyűgözze Jent az útjuk során, még főzött is neki egy vagy két alkalommal - számolt be a színész egyik romantikus húzásáról, majd így folytatta:

- Ilyen módon már évek óta nem voltak együtt, Ben pedig nagyon élvezte a partnere társaságát - tette hozzá.

Egy másik bennfentes így mesélt róluk:

- Tökéletes az időzítés, hogy Ben és Jen újrakezdjék a kapcsolatukat, és mivel annyira sok a közös bennük, a dolgok gyors ütemben haladnak, ez tetszik nekik. Ben nagyon romantikus, beleadja mindenbe a szívét, illetve mindkettőjüknek amolyan keleti parti mentalitása van - magyarázta.

Ez a kép még 2003-ban készült róluk.
Ez a kép még 2003-ban készült róluk.
Fotó: Arnaldo Magnani / Getty Images Hungary

- Izgatottak a kapcsolat kivirágzása miatt, mert ők is szeretnék újrakezdeni - tette hozzá.

A két híresség azután találkozott először, miután J. Lo végleg felbontotta az eljegyzését Alex Rodriguezzel, miután a férfi belekeveredett egy megcsalási botrányba, a díva egyszerűen nem tudott megbízni benne, így jobbnak látta, ha végleg lezárja vele a kapcsolatát.

A TMZ tegnap közölte, Affleck már februárban e-mailekkel bombázta Lopezt, az üzeneteiben kifejtette, mennyire gyönyörűnek látja a színésznőt, és látta a legfrissebb forgatási képeit, amelyek a Dominikai Köztársaságban készültek róla, megjegyezte, bárcsak ő is ott lenne Jenniferrel. Úgy tűnik, ez a romantikus vallomás célt ért végül, hiszen akkor a montanai hétvége sem történt volna meg.

Azonban nem mindenki gondolja úgy, hogy a két sztár tényleg azért volt együtt, hogy újrakezdjék, a The Daily Mail megírta, különös összeesküvés-elmélet terjed róluk. Em Rusciano ausztrál rádiós a műsorában olvasott fel egy üzenetet, ami arról szólt, hogy a kapcsolatuk csak egy nagy PR-trükk, amire azért volt szükség, hogy megváltoztassák a narratívát a két híresség esetében. Mivel Lopezt állítólag megcsalta Rodriguez, így az ő esetében azt akarják a menedzserei elérni, hogy továbbra is kívánatos és szexi nő, aki bárkit megkaphat. Ben imázsa sem a legjobb jelenleg, így neki is jót tenne, ha újra a figyelem központjába kerülne. Persze ez csak egy teória, ami nem biztos, hogy lefedi a valóságot.

Jennifer Lopez fürdőruhás címlapja

 Pamela Hanson lélegzetelállító fotósorozatot készített az 51 éves hírességről. A fürdőruhás címlap láttán a rajongók egyenesen elájultak.

Ezt is szeretjük