Jennifer Aniston bevallotta, milyen a viszonya most Brad Pitt-tel
Jennifer Aniston Brad Pittről és a randizási szokásairól is vallott.

jennifer-aniston-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolata romantikus filmekbe illő módon indult, de csúfos módon ért véget a szerelmük, ugyanis a színész a Mr. és Mrs. Smith forgatásán beleszeretett Angelina Jolie-ba. 2005-ben jelentették be, hogy elválnak, bár évekig rossz volt a viszonyuk, miután a Jóbarátok sztárjának édesanyja 2016-ban elhunyt, volt férje újra felvette vele a kapcsolatot.

Utána újra közelebb kerültek egymáshoz, sőt Pitt részt vett Aniston 50. születésnapi buliján 2019-ben, 2020-ban a SAG Awardson nagy örömmel köszöntötték egymást, az akkor készült képek pillanatok alatt bejárták az egész világot, emellett az év második felében közösen dolgoztak együtt, Dane Cook Feelin' A-Live című virtuális műsorához csatlakoztak, amelynek keretében az 1982-ben megjelent Változó világ című vígjáték forgatókönyvét olvasták fel. Sokan álmodoznak arról, hogy egy szép napon újra összejönnek, így nem csoda, hogy olykor a riporterek is feszegetik ezt a témát. Howard Stern rádiós műsorvezető Jennifer Anistont kérdezte Pittről, írta meg a People.

Jennifer Aniston Brad Pittről nyilatkozott 

A beszélgetés alatt témába jött, hogy Aniston Pitt-tel együtt dolgozott, ezzel kapcsolatban a színésznő elég lazán reagált.

GettyImages-51325762
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Nagyon szórakoztató volt, Braddel jó viszonyt ápolok, barátok vagyunk, szoktunk beszélni, mi ezt nem éljük meg furcsán - fogalmazta.

Az 52 éves sztár a férfiügyeiről és a randizási szokásairól a lap e heti számában vallott. A hírességek közül egyre többen próbálják ki az online társkeresőket, még egy külön applikáció is van, amit elsősorban a sztárok használhatnak. Aniston viszont nem nyitott ezekre az appokra.

- A randizás klasszikus módjához ragaszkodom. Amikor van valaki az életedben, aki rendesen elhív valahova, ezt sokkal jobban preferálom. 

GettyImages-1200660641
Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

Jelenleg nincs senki sem az életében, de nyitott arra, hogy egy csodás férfival összejöjjön.

- Jaj, istenem, nem tudom, hogy valaha újraházasodom, ez nincs a céljaim között jelenleg. Szívesen megismerkedem egy fantasztikus partnerrel, akivel közösen élvezhetem az életet, és jót szórakozunk együtt. Ennyi, amit szerintem mindnyájan remélünk. Nincs kőbe vésve, hogy minderről mindenképp legyen egy jogi dokumentumod - magyarázta.

A színésznő eddig kétszer ment férjhez, Pitt után Justin Trudeaux volt a férje, de közel hét év együttlét és kétévnyi házasság után 2018-ban véget ért a kapcsolatuk.

- Igazán békében vagyok az életemmel. Van egy munkám, amit szeretek, olyan emberek vesznek körül, akik a mindeneim, és gyönyörű kutyáim vannak. Szerencsésnek és áldottnak érzem a helyzetem.

Itt élt Jennifer Aniston és Brad Pitt

Képes összeállításunkban megnézheted Brad Pitt és Jennifer Aniston egykori közös otthonát.

Ezt is szeretjük