Jennifer Aniston ezt mondta Brad Pittről a válásuk után 16 évvel
Jennifer Anistonnak Brad Pitt volt az egyik kedvenc Jóbarátok-vendégszereplője.

jennifer aniston brad pitt cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es években Jennifer Aniston és Brad Pitt számított Hollywood egyik legszebb sztárpárjának, 1998-ban szerettek egymásba, majd 2000 júliusában összekötötték az életüket Malibun. Úgy tűnt, örökké tart a kapcsolatuk, ám Pitt 2004-ben elvállalta a Mr. és Mrs. Smith főszerepét, amelyben Angelina Jolie oldalán játszott, a pletykák szerint már a forgatások alatt megcsalta a feleségét a szép színésznővel. 

Végül 2005 januárjában bejelentették Jennifer Anistonnal, hogy elválnak. Ezután Pitt Jolie párja, később férje lett, de végül 2016-ban vele is tönkrement a házassága. Egy évvel később Aniston is bejelentette, hogy Justin Theroux-val két év után elválnak. Azóta a rajongók arról fantáziálnak, hogy a két híres ex újra egymásra talál, ráadásul az elmúlt években újra közelebb kerültek egymáshoz, többször szerepeltek együtt, például a 2020-as SAG Awardson nagy örömmel üdvözölték egymást, emellett volt egy közös munkájuk is. Dane Cook virtuális felolvasóestjének szereplői voltak. A két híresség, bár csúnyán vált el, újra jó barátok egymással, sőt, Aniston legfrissebb interjújában meg is dicsérte Pitt színészi képességét.

Jennifer Aniston a Jóbarátok kapcsán említette meg exférjét

A Jóbarátok című sikersorozatban a hat főszereplőn kívül vendégszínészek is megcsillogtathatták tudásukat, köztük több világsztár is szerepelt egy-egy jelenetben, például Bruce Willis, Julia Roberts, Danny DeVito, Ben Stiller, Reese Witherspoon vagy éppen George Clooney, sőt a nyolcadik évad kilencedik epizódjában Brad Pitt is feltűnt, aki akkoriban Jennifer Aniston férje volt.

 AzAccess Hollywood újságírója ezzel kapcsolatban megkérdezte a színésznőtől és két partnernőjétől, Courteney Coxtól és Lisa Kudrow-tól, kik voltak a kedvenc vendégszereplőik, Aniston volt férjét választotta.

- Mr. Pitt csodálatosan alakított - fogalmazta röviden, majd Kudrow hozzátette, hogy tényleg fantasztikusan játszott, Cox viszont csak bólintott egyet, és egy igennel erősítette meg partnernői véleményét.

Érdekes, hogy a sorozatban Pitt karaktere, Will ki nem állhatta Rachelt, akit Aniston testesített meg. A pletyka című epizódban fény derült rá, hogy Will és a David Schwimmer által megformált Ross megalapították az Utáljuk Rachel-klubot a középiskolában, és egy csúnya pletykát terjesztettek róla.

GettyImages-140631535
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

A rajongóknak szimpatikus volt, hogy pont Aniston említette exe nevét: "Imádtam, hogy pont Jennifer mondta Brad Pittet, nem pedig Lisa, Courteney vagy az interjú készítője lengette be a nevét.", "Mr. Pitt... fogadok, hogy még mindig egy különleges helyet foglal el a szívében!", "Olyan jó, hogy így tiszteli még mindig!" - fogalmazták a rajongók a YouTube-ra feltöltött interjú alatt.

A két híresség akkor lett jóban egymással megint, miután Aniston 2016-ban elveszítette édesanyját, akkor Pitt azonnal felkereste volt feleségét.

Itt élt régen Jennifer Aniston és Brad Pitt

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt az egykori sztárpár otthona.

Ezt is szeretjük