Ő volt Brad Pitt első híres barátnője: a Dallas forgatása alatt szerettek egymásba
Brad Pitt és Shalane McCall a sorozatban és az életben is egy párt alkottak.

brad-pitt
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségkívül Brad Pitt a mai napig az egyik legfényesebb csillag Hollywood égboltján. Hiába gazdagodik a szórakoztatóipar évről évre jóképű és tehetséges fiatal újoncokkal, ő 56 évesen is a nők kedvence maradt.

A filmcsillagért harminc éve epekednek a hölgyrajongók, mióta 1991-ben a Thelma és Louise című filmmel berobbant a köztudatba. Ám ő már azelőtt is szívtiprónak számított a szakmában, mielőtt nevét megismerte a közönség.

Brad Pitt első barátnője

Az köztudott róla, hogy hajlamos belehabarodni a partnernőibe. Gwyneth Paltrow a Hetedik, Angelina Jolie a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt rabolta el a szívét. Első híres barátnőjével is a munka hozta össze, amikor a Dallasban szerepelt 1987-től 1989-ig. 

Összesen négy epizód erejéig tűnt fel Southfork birtokán a 11. és a 12. évadban. Ám ez a nyúlfarknyi idő is elég volt arra, hogy az egyik kollégáját teljesen levegye a lábáról.

Az akkor 15 éves Shalane McCall-lal jött össze, miután a sorozatban is egy párt alkottak. A színésznő egyébként Bobby második szerelmének, Jenna Wade-nek játszotta Charlie nevű lányát. Bár nem tartott sokáig a kapcsolatuk, mindössze egy évig voltak együtt, de még így is ő mondhatja magát Brad Pitt első filmes románcának, valamint ő volt az is, akivel a sztár életében először váltott csókot kamera előtt. 

brad pitt shalane mccall
Fotó: Getty Images Hungary

McCall azóta hátat fordított a show-biznisznek. Két évvel a szakításuk után megismerte jelenlegi férjét, a zenész Trent Valladares személyében, 48 évesen teljesen eltűnt a reflektorfényből. Jelenleg egy általános iskolában dolgozik.

Ő Brad Pitt unokahúga

A Pitt családban nem a színész az egyetlen, aki kiváló géneket örökölt. Erre jó példa imádott unokahúga, Sydney Pitt, aki után biztosan sokan megfordulnak az utcán.

Ezt is szeretjük