Kiderült, Matthew Perry miért viselkedett aggasztóan friss interjújában: sürgős orvosi beavatkozás állt a háttérben
Matthew Perry sürgős fogorvosi ellátásban részesült.

matthew-perry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A múlt héten adtunk hírt arról, hogy aggódnak a rajongók Matthew Perry állapotáért, ugyanis a Jóbarátok Chandler Bingje nagyon furán viselkedett a People-nek adott interjúja alatt.

A The Sun kiderítette, mi állt az 51 éves színész különös állapotának hátterében, mint kiderült, sürgős orvosi ellátás állt a háttérben.

Matthew Perry ezért viselkedett furán az interjújában

 A videóban a második perc 28. másodpercénél, illetve az ötödik perc 22. másodpercénél lehetsz szemtanúja, hogyan kommunikált Matthew Perry. Kicsit furábban alkotta meg a szavakat, emellett a külseje is eltért a megszokottól, megviseltebbnek, fáradtabbnak tűnt a többiekhez képest, így nem csoda, hogy számos aggódó komment érkezett a videó alá. Többen kifejtették, fáj nekik, hogy ilyen rossz állapotban látják imádott kedvencüket, és remélik, nincs semmi komoly baja.

Többen arra gyanakodtak, hogy lehet, újra problémái vannak a drogokkal vagy az itallal, ám a The Sun forrása ezt tagadta.

- Aznap sürgős fogászati kezelésen esett át, mindez pedig befolyásolta a közérzetét. Fájdalmai voltak, ami teljesen érthető, pont ez okozta, hogy elmosódva beszélt. Nyilvánvalóan senki sem akar filmezni egy ilyen eljárás után, de végül ez történt vele - magyarázta a forrás.

A laikusok ilyenkor azt gondolhatják, hogy ilyen sürgős esetben miért nem beszéltek le a hat színésszel egy másik időpontot, amikor már Matthew Perry is sokkal jobban érzi magát. Hollywoodban ez nem így működik, a forgatásokat, interjúkat már hónapokkal előre leegyeztetik, hiszen sok hírességnek elég sűrű a beosztása, és már előre tudják, milyen munka vár rájuk három hónap vagy fél év múlva. Hat ember esetében pláne, hogy ezt lehetetlen lett volna megoldani. Nem mellesleg a People-nek is határidőre el kellett készítenie az anyagot. 

- Matthew kijelentette, hogy továbbra is józan életet él, és nincs semmi ok az aggodalomra - tette hozzá.

A színész a '90-es évek második felében, egy síbaleset után szokott rá a fájdalomcsillapítókra, bevallása szerint a Jóbarátok harmadik, negyedik, ötödik és hatodik évadának forgatási munkálataira nem is emlékszik, annyira eluralkodott rajta a függősége. 1997-ben vonult be egy rehabilitációs központba először, ezután többször is bevonult az intézménybe. Szerencsére végül sikeresen leküzdötte a démonjait.

Sztárok, akik visszavonultak

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik feladták hollywoodi karrierjüket.

Ezt is szeretjük