Kiderült, Jennifer Aniston vagy Angelina Jolie csókol jobban: a híres színész kotyogta ki az igazságot
A két színésznőt 16 éve hasonlítgatják össze a rajongók.

angelina-jolie-jennifer-aniston
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy Brad Pitt, Jennifer Aniston és Angelina Jolie triója Hollywood egyik leghíresebb szerelmi háromszöge. Bár már 16 éve annak, hogy a mozisztár bejelentette, elhagyja feleségét Jolie-ért, a két színésznőt a rajongók a mai napig összehasonlítják egymással.

Sokan minden információmorzsára kíváncsiak, amelyek alapján kitalálhatják, vajon mivel tudta Jolie annak idején elcsábítani Pittet. Akadnak olyan rajongók, akikben például felmerül az a kérdés is, hogy esetleg szenvedélyesebb szerető volt-e.

Kiderült, Jennifer Aniston vagy Angelina Jolie csókol jobban

Bár azt gondolhatnánk, erre kizárólag maga Brad Pitt tudna válaszolni, van még egy színész, akinek volt alkalma megcsókolni mindkét filmcsillagot, hiszen mindkettejükkel szerelmespárt alakított a filmvásznon.

angelina-jennifer
Fotó: Getty Images Hungary

Gerard Butler először Angelina Jolie kedvesét játszotta el 2003-ban a Lara Croft: Tomb Raider - Az élet bölcsője című filmben, majd hét esztendővel később Aniston filmes partnere volt az Exférj újratöltve Milo Boydjaként. Mindkét produkció bővelkedett a romantikában, így Butlernek számos szerelmi jelenete volt partnernőivel.

angelina jolie gerard butler
Fotó: L. Cohen / Getty Images Hungary

2018-ban Andy Cohen műsorvezető elég merész volt ahhoz, hogy nekiszegezze azt a kérdést, amelyre milliók voltak kíváncsiak. A Watch What Happens Live With Andy Cohen házigazdája egy afféle felelsz vagy mersz játékra hívta ki Butlert, amelyben végig botrányosabbnál botrányosabb dolgokról faggatta. Például megkérdezte tőle, ki csókol jobban a két sztár közül. 

gerard aniston
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Bár Butler szemmel láthatóan vívódott azon, hogy elmondja-e a véleményét, végül nem bírt lakatot tenni a szájára, és felfedte az igazságot.

- Áhh, sodródni fogok az árral, és megleplek titeket… Jennifer Aniston - bökte ki végül.

Noha a stúdióközönség hatalmas tapsviharral fogadta a hírt, a színész válasza nem is volt olyan meglepő, mint azt elsőre gondolta. A két sztárról ugyanis korábban kiderült, hogy végig flörtöltek egymással közös filmjük forgatásán, sőt Butler még az édesanyjának is bemutatta kolléganőjét, valamint arról is felröppentek pletykák, hogy több volt köztük munkakapcsolatnál.

Brad Pitt stílusváltásai a barátnői mellett

Úgy szól a fáma, ha egy pár régóta együtt van, előbb-utóbb elkezdenek hasonlítani egymásra. Brad Pitt esetében ez hatványozottan igaz. Ha végignézünk szerelmei lajstromán, érdekes dologra lehetünk figyelmesek: frizurájával és öltözködési stílusával mindig idomul az aktuális választottjához.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük