Jason Momoa és felesége mégsem válnak: ezért adtak a kapcsolatuknak még egy esélyt
Jason Momoa visszaköltözött a családjához.

jason-momoa-és-lisa-bonet-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Momoa és Lisa Bonet idén januárban jelentették be, hogy különválnak útjaik 16 évnyi együttlét után.

"Mindannyian éreztük ezeknek a változó időknek a szorítását és átalakulásait... forradalom van kibontakozóban, ez alól a mi családunk sem kivétel, ezt érezni lehetett a szeizmikus eltolódásokból. Szóval megosztjuk a családunk hírét, különválunk a házasságunkban" - fogalmazta Momoa az Instagram-posztjában, amit azóta már törölt. Úgy tűnik, nem bírták egymás nélkül sokáig, Hollywood Life exkluzívan közölte, a két sztár adott még egy esélyt egymásnak.

Jason Momoa és Lisa Bonet kibékültek

A 42 éves akciósztár és az 54 éves színésznő úgy döntöttek, még egy esélyt adnak a házasságuknak, és mégsem adják be a válási papírokat.

GettyImages-1081766740
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Jason visszaköltözött Lisához nagyjából két héttel ezelőtt, és most már újra együtt vannak. Ahelyett, hogy bedobták volna a törölközőt, úgy döntöttek, inkább dolgoznak a problémáikon, hiszen annyi mindent belefektettek már egymásba - fogalmazta egy közeli barátjuk.

Két gyerekük, a 14 éves Lola és a 13 esztendős Nakoa-Wolf is nagyon izgatottak, hogy a szüleik újra egymásra találtak. Mindenki reméli, hogy sikerül megoldaniuk a dolgaikat.

Momoa már nyolcévesen beleszeretett a nőbe, persze csak a tévéképernyőn keresztül. 26 éves volt, amikor személyesen is megismerte Lisa Bonet színésznőt, akivel 2005-ben kezdtek randizni. Családot alapítottak, lányuk 2007 júliusában, fiuk 2008 decemberében látta meg a napvilágot.

GettyImages-1204749604
Fotó: Stefanie Keenan / Getty Images Hungary

2017-ben kötötték össze az életüket.

- Lisa az, és mindig is ő volt az egyetlen nő, akit Jason valaha szeretett - mesélte a forrás.

Januári szakításuk hátterében nem egy harmadik fél állt, ahogy januárban sok pletykalap megírta, még a Trónok harca színésznőjét, Emilia Clarke-ot is belekeverték az ügybe, azt állították, miatta válik a sztárpár, persze ez csak egy pletyka volt. A valóságban Momoa elfoglalt időbeosztása vert éket közéjük.

Momoa az utóbbi években Hollywood egyik legnépszerűbb sztárja lett, a sok forgatás miatt sokat tölt időt a családja nélkül. A gyereknevelés és a háztartás vezetése Bonet nyakába szakadt teljesen. Az elmúlt időszakban az okozott könnyebbséget, hogy a két kiskamasz már sokkal önállóbb, így egyszerűbb velük, mint pár évvel ezelőtt.

Mel Gibson párja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Mel Gibson párja, Rosalind.

Ezt is szeretjük