Az ABBA énekese 41 év házasság után válik feleségétől: Björn Ulvaeus így jelentette be a hírt

Björn Ulvaeus 76 évesen válik feleségétől.

björn-ulvaeus-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Björn Ulvaeus, az ABBA imádott sztárja váratlan közleményt adott ki, amit a Huffington Post közölt. Mint kiderült, elválik feleségétől, Lenától. 

A svéd slágergyáros mielőtt megismerte volna második feleségét, az ABBA csinos női tagjával, Agnetha Faltskoggal élt házasságban.

Björn Ulvaeus házassága tönkrement

Björn Ulvaeus szűkszavúan fogalmazott közleményében, ami így szólt: "A rengeteg csodálatos és eseménydús év után úgy döntöttünk, hogy különválnak az útjaink. Továbbra is jó barátságban maradunk, együtt tartjuk az unokáink szülinapjait és más családi nyaralásokat" - fogalmazta.

GettyImages-1169794
Fotó: Arnaldo Magnani / Getty Images Hungary

Ulvaeus és Agnetha Faltskog 1978-ban jelentették be, hogy tönkrement a házasságuk, végül 1980-ban mondták ki a válásukat. Ezután ismerkedett meg Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad szilveszteri buliján az újságíróként dolgozó Lena Kallersjövel.

- Villámcsapásszerűen szerettünk egymásba. Annyira furcsa, hogy egy hétig agglegény vagy, aztán azonnal szerelembe esel - fogalmazta korábban a feleségéről.

1981-ben kötötték össze az életüket, két lányt neveltek fel, Emma 1982-ben, Anna 1986-ban született. Stockholm egy kis szigetén éltek együtt.

GettyImages-1189040632
Fotó: Michael Campanella / Getty Images Hungary

Ulvaeus tavasszal lesz 77 esztendős, Lena pedig 73 éves, azt nem indokolták meg, hogy pontosan mi miatt döntöttek a válás mellett.

Fältskoggal kilenc évig voltak házasok, ő két gyerekkel ajándékozta meg. Linda lányuk 1973-ban, Peter Christian fiuk 1977-ben látta meg a napvilágot. Az ő házasságuk azért ment tönkre, mert a sok munka miatt már nem jutott elég idejük egymásra.

Benny Andersson felesége

Az ABBA két imádott sztárja, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad sokáig egy párt alkottak, 1969-ben szerettek egymásba, majd az esküvőjüket 1978 októberében tartották meg, de végül elváltak útjaik. Azóta a zenész újranősült.

Ezt is szeretjük