Az ABBA 4 sztárjáról gyönyörű, téli felvétel készült: Agnetha és Anni-Frid viszi a prímet
Friss fotót közöltek Anni-Fridről, Agnetháról, Bennyről és Björnről.

abba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Novemberben jelent meg az ABBA Voyage című albuma, ami egy komoly történelmi pillanatnak számított a svéd zenekar életében, ugyanis utoljára negyven évvel ezelőtt adtak ki lemezt Visitors címmel. Rá egy évvel később feloszlottak, azonban most újra összeálltak.

A Voyage hatalmas siker, egy hét alatt egymillió példány fogyott belőle, emellett ilyen rövid idő alatt 190 millió alkalommal hallgatták meg az új dalaikat a streamingplatformokon. 

Csodás kép készült az ABBA tagjairól

December beköszöntével egy friss fotóval örvendeztették meg a rajongóikat az Instagramon. Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog és Björn Ulvaeus egymás mellett, mosolyogva álltak. Mögöttük szépen látszódott a festői, havas táj. A női tagok középen ellopták a show-t, mosolyukkal szebbé teszik mindenki napját.

A képhez odaírták, ha még nem jött meg az ünnepi hangulatod, hallgasd meg karácsonyi dalukat, a Little Thingset.

A rajongók szebbnél szebb gondolatokat írtak a fotó alá: "Úristen, ez a kép mindent visz!", "Ezután mégis hogyan csináljam tovább a napi teendőimet? Szó szerint elsírtam magam!", "Ez egy varázslatos kép lett!", "Ahogy felsikítottam a kép láttán, szerintem még a szomszédaim is meghallották. Annyira jól néznek ki így együtt" - fogalmazták.

2022 májusában kezdetét veszi az ABBA Voyage turnéjuk, ami azért lesz különleges, ugyanis a fiatalkori hologramjaik fognak a színpadon énekelni, ők azonban fizikailag nem lesznek ott. A dalokat egy tízfős zenekar játssza majd. Első körben Londonban nézhetik meg az érdeklődők a különleges koncertet, de már Las Vegas is versenybe lépett, több kaszinó is óriási összegeket kínál azért, hogy náluk legyen látható a virtuális show.

A The Guardian megírta, hogy októberben Benny Andersson kijelentette, a Voyage tényleg az ABBA utolsó albuma, ellenben Anni-Frid másképp vélekedik erről.

- Megtanultam, hogy soha ne mondd, hogy soha. Valószínűleg azt mondtuk, hogy ennek kell lennie az utolsónak, amit elkészítünk, hiszen gondoljunk csak a korunkra, már nem vagyunk fiatalok. Azonban soha nem tudhatod, nem lehetsz ebben elég biztos - fogalmazta.

Az ABBA nemcsak a 2022-es turnéjuk miatt izgulhat, hanem a jövő évi Grammy-gála miatt is, ugyanis az I Still Have Faith In You című új dalukat jelölték Az év felvétele kategóriában.

Björn Ulvaeus felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Björn Ulvaeus felesége.

Ezt is szeretjük