Ő volt a Szabadítsátok ki Willyt! cuki kisfiúja - Kizárt, hogy felismernéd
Jason James Richter, a Szabadítsátok ki Willyt! sztárja már 38 éves.

jason-james-richter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szabadítsátok ki Willyt! című film első része 1993-ban jelent meg. Az alkotás világszerte nagyon népszerűvé vált, nem is csoda, hogy a mozi főszereplője, a Jesse-t alakító Jason James Richter azonnal hírnevet szerzett magának. A színész csupán 11 éves volt, de már két kategóriában is jelölték az MTV Movie Awards-ra. A Szabadítsátok ki Willyt! olyan sikeressé vált, hogy még két részt készítettek hozzá. A második résszel már egymillió dollárt keresett. 

Így néz ki napjainkban Jason James Richter

Jason James Richter színészi karrierje nem igazán akart beindulni, ezért 1998-ban visszavonult, hogy a zenei karrierjére koncentráljon. Több együttesben is basszusgitározott, például a Blue Roots és a Fermata zenekarokban is bandatag volt.

jason-james-richter

A filmiparba 2009-ben tért vissza, a Dr. Csont című sorozatban tűnt fel egy mellékszerep erejéig. Richternek nem voltak kiemelkedő szerepei, azonban az IMDB-adatlapja szerint csak 2018-ban nyolc filmje jelenik meg, van köztük thriller és horror műfajú mozi is. Mint sok eltűnt gyereksztárról, az ő magánéletéről sem lehet sok mindent tudni, óvja a privát szféráját, éppen ezért ő sem úszta meg, hogy mindenféle pletykák terjedjenek róla az interneten, ezzel kapcsolatban még a Daily Beastnek adott interjút néhány évvel ezelőtt.

- Olyan pletykák terjedtek rólam, hogy tetováltattam az arcomra, autóbalesetem volt, drogfüggővé váltam, meg hasonlók. Ha nem mondasz semmit sem magadról, az emberek elkezdenek mindenféle marhaságot kitalálni rólad - nyilatkozta.

Emlékszel a kislányra a Huncutkából?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki napjainkban Alisan Porter, aki a Huncutka című film főszereplője volt.

Ezt is szeretjük