Igazi bombanő lett a cuki gyerekszínésznőből - Rá sem ismerni a Disney-sztárra
Elképesztő változáson esett át Alyson Stoner.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alyson Stoner a 2000-es évek egyik legkedveltebb gyereksztárja volt, aki olyan filmekben játszott, mint a Rocktábor, a Tucatjával olcsóbb vagy a Step Up. A Disney-üdvöske remek táncos volt - bár nem tartották különösebb szépségnek, így a főszerepekről mindig lecsúszott.

Így néz ki ma a cuki gyereksztár

Ezen a téren nem is tévedhettek volna nagyobbat a castingosok, ugyanis a pubertás alaposan megváltoztatta a külsejét, és mára igazi bombanő lett belőle. A 24 éves színésznő kinőtte a gyerekcsatornát is: habár szinkronhangként még sokáig részt vett olyan műsorokban, mint a Milo Murphy törvénye vagy a Phineas és Ferb, már ő is átvándorolt a komolyabb filmes produkciókhoz - jelenleg a Mr. Invincible című vígjátékot forgatja.

Tegnap este a Szűzőrség című film premierjén kapták lencsevégre, azonban még a legfanatikusabb rajongói is alig ismertek rá, annyira megváltozott - a fiús kislányból igazi bombázó lett. A napokban a szexualitásáról is őszintén beszélt, a Teen Vouge-nak vallott arról, hogy nemcsak az ellenkező nemhez vonzódik:

- Én, Alyson, bevallom, hogy nemcsak a férfiakhoz, hanem a nőkhöz is vonzódom. Mindenfajta nemű és szexuális beállítottságú emberhez képes vagyok vonzódni. Ez vagyok én. Sokan óva intettek attól, hogy bevalljam nektek - úgy vélték, ezzel tönkreteszem a karrieremet. Hatéves korom óta dolgozom azért, hogy befussak Hollywoodban, és nagyon aggódtam, hogy tönkreteszem azzal, hogy hű leszek önmagamhoz.

Egy táncórán ismertem meg őt, ő volt a csapat koreográfusa. A mosolya a leglehengerlőbb dolog volt, amit valaha láttam. Óra után azonnal írtam egy sms-t az anyukámnak és a legjobb barátnőmnek: "Megismertem egy lányt. Nem tudom, ki ő, azt sem tudom, mit érzek pontosan, de azt hiszem, sokáig az életem része marad". Elkezdtünk együtt lógni. Üzengettünk egymásnak. Jó reggelt kívántunk. Együtt főzőcskéztünk, és sorozatot néztünk. Egyre jobban elmélyült a kapcsolatunk. Ölelkeztünk. Csókolóztunk. Egyre többet csókolóztunk. Akkor leesett, oké, kapcsolatban vagyok egy nővel. Sőt, szerelmes vagyok ebbe a nőbe - nyilatkozta a magazinnak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük