Így néz ki ma a Reszkessetek, betörők! Kevinje - Macaulay Culkin nagyon megváltozott

Az Ellen Show-ban jelent meg az egykori gyereksztár.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazánkban nincs olyan, aki ne ismerné Macaulay Culkin nevét - az egykori bájos pofijú gyerekszínész olyan filmekben játszott, mint a Reszkessetek, betörők!, a My Girl - Az első szerelem vagy a Richie Rich - Rosszcsont beforr.

Így néz ki ma Macaulay Culkin

Mindenki kedvenc Kevinje nagyon hamar elindult lefelé a lejtőn - alkohol- és drogproblémákkal küzdött, ami miatt jó néhány évig a színészkedéssel is felhagyott. Többször keltették a halálhírét is, hiszen a tudatmódosítóknak köszönhetően borzalmasan festett, legalább tíz évvel idősebbnek tűnt a valódi koránál, be volt esve az arca, és cérnavékonyra fogyott.

“Home Alone” star, Macaulay Culkin, told me why he’d rather stay home alone during Christmas @culkamania

Ellen (@theellenshow) által megosztott bejegyzés,

A 37 éves sztár legutóbb az Ellen Show-ban vendégeskedett: szerencsére a videó és az elmúlt hónapok során készült fotók tanúsága alapján bátran kijelenthetjük, hogy főnixként támadt fel hamvaiból, és újra a régi fényében tündököl.

A rajongók nagyon örülnek a színész átváltozásának, ami valószínűleg javarészt annak köszönhető, hogy ismét rátalált a szerelem az egykori Disney-sztár, Brenda Song oldalán. A sztárpár kapcsolata egyre komolyabb: legutóbb Párizsban kapták le őket az első közös nyaralásukon, sőt, Macaulay már imádott keresztlányának, Paris Jacksonnak is bemutatta a kedvesét.

Ő Macaulay Culkin szerelme

Brenda Song és Macaulay Culkin az egyik legcukibb újdonsült sztárpár - nézd meg a közös fotóikat!

Ezt is szeretjük