Ez a gyönyörű, fiatal nő Jane Fonda unokája - Viva megörökölte nagymamája szépségét

Jane Fonda legidősebb gyermekének lánya már húszéves és gyönyörű.

Jane Fonda unokája, Viva Vadim
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jane Fonda 1937-ben látta meg a napvilágot New Yorkban. Édesapja a világsztár, Henry Fonda, testvére a szintén híres színész, Peter Fonda volt. Sajnos már mindketten elhunytak. 

A legendás színésznőnek két Oscar-díja, két BAFTA-díja, hét Golden Globe-ja, valamint egy Emmy-díja van otthon. Első nagy sikerű filmje a Tall Story volt, majd ezt követte az A Walk on the Wilde Side. A nagy áttörést az 1965-ös Cat Ballou hozta el neki, de az 1967-es Mezítláb a parkbant sem lehet elfelejteni. Ahogyan az 1968-as sci-fit, a Barbarellát sem. 

Jane Fonda unokája, Viva Vadim

Jane Fonda 1965-ben házasodott meg először, a francia filmrendezőhöz, Roger Vadimhoz ment feleségül. 1968-ban született egy lányuk, Vanessa Vadim. A lány felnőttként édesapjához hasonlóan filmrendező lett. 

Vanessa első férje Matt Arnett forgatókönyvíró volt, tőle született két gyermeke, a lánya, Viva Vadim és a fia, Malcolm Vadim. Vanessa Vadim 2010 óta már Paul Van Waggoner felesége. 

Jane Fonda gyönyörű lányunokája, Viva Vadim 2002. november 23-án jött a világra, vagyis idén lett húszéves. A fiatal lányt nagyon érdekli a filmvilág, nyitott a rendezés és a színészet felé is. Nem ez azonban az egyetlen, amit megörökölt. 

 Szépsége nagymamájáéhoz hasonló, pontosan olyan kecses és finom a testalkata, mint a legendás színésznőnek. Arcvonásaik szintén sok ponton egyeznek. A személyiségük pedig pláne nagyon hasonló. Jane Fonda híres aktivista, 2019-ben például a globális felmelegedés ellen tüntetett. Ráadásul nem volt egyedül, unokája, Viva vele tartott. A fiatal lány olyan komolyan vette a dolgot, hogy több más aktivistával együtt végül letartóztatták. 

“A lányunokámmal, Viva Vadimmal, akit ma 38 társával együtt letartóztattak” - írta a büszke nagymama Instagramon egy közös fotójuk mellé, ami a tüntetés után, a lány szabadulásakor készült róluk. 

Viva Vadim aktív az Instagramon, de más fiatal lányokkal ellentétben nem gyűjt mindenáron követőket. Így jelenleg csupán 1300-an vannak feliratkozva a tartalmaira. 

 Ő a legszexibb Bond-lány 60 felett

Minden korszaknak megvannak a maga szexszimbólumai, a 20. században számos gyönyörű színésznő lopta be magát az emberek szívébe, köztük voltak a Bond-lányok is. Utóbbi körből egyvalaki kiemelkedik a többiek közül, ő nem más, mint Jane Seymour, aki az 1973-as Élni és élni hagyni sztárja volt Roger Moore oldalán, de sokan emlékezhetnek rá Quinn doktornő megformálójaként is.

Ő a legszexibb 60 fölötti színésznő: az egykori Bond-lány még most is szenzációsan fest

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük