Ő a legszexibb 60 fölötti színésznő: az egykori Bond-lány még most is szenzációsan fest
Ezek a 60 fölötti színésznők a legdögösebbek egy felmérés szerint.

jane-seymour-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden korszaknak megvannak a maga szexszimbólumai, a 20. században számos gyönyörű színésznő lopta be magát az emberek szívébe, köztük voltak a Bond-lányok is. Utóbbi körből egyvalaki kiemelkedik a többiek közül, ő nem más, mint Jane Seymour, aki az 1973-as Élni és élni hagyni sztárja volt Roger Moore oldalán, de sokan emlékezhetnek rá Quinn doktornő megformálójaként is.

Ők a legszexibb 60 fölötti sztárok

Az OnBuy.com weboldal készített egy felmérést a vásárlói körében, arra voltak kíváncsiak, hogy a felhasználók szerint mely hatvan fölötti színésznők a legszexibbek, végül közel 3500 ember véleményére alapozva összesítették az eredményeket. A tízes listára olyan nevek kerültek fel, mint Rene Russo, Jamie Lee Curtis vagy éppen Joan Collins, az említett neveknek a legjobb ötbe már nem sikerült bekerülnie. A 69 éves Jane Seymour viszont mindent vitt, ő lett a legdögösebb végül. 

Kíváncsi vagy, kiket utasított maga mögé az egykori Bond-lány? Képes összeállításunkban megnézheted, a felmérés alapján mely hatvan fölötti, női hírességeket kiáltották ki a legszexibbeknek.

Ezt is szeretjük