A 70 éves Jane Seymour fantasztikusan néz ki fürdőruhában: ilyen karcsú a Quinn doktornő sztárja
Jane Seymour csodálatos képet osztott meg magáról az Instagram-oldalán.

jane-seymour-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Seymour a magyar nézők számára a Quinn doktornő című sorozatból lehet ismerős, de 1973-ban Bond-lány is volt az Élni és élni hagyni című alkotásban.

A februárban 71. születésnapját ünneplő színésznő a mai napig kirobbanó formában van, erről tanúskodik legfrissebb Instagram-képe.

Jane Seymour fürdőruhában

A színésznő egy fürdőruhás felvételt töltött fel a közösségi oldalára, ami Thaiföldön készült róla. Ahogy a képen látható, csodásan néz ki, nem mellesleg az alakja is irigylésre méltó.

1
Fotó: Instagram/Jane Seymour

Sokat tesz az alakjáért, amit nem csak a jó géneknek köszönhet. El sem tudná képzelni az életét testmozgás nélkül, erről az ITV-n futó Loose Women című műsorban mesélt még 2021-ben, írta meg a Fox News.

- Azért, hogy formában maradjak, a tengerparton sétálok, pilates- és Gyrotonic gerinctornázom - fogalmazta.

Nemcsak a sportolásra, hanem az étkezésre is odafigyel, ennek ellenére nem hisz a szigorú diétákban.

- Próbálok egészségesen étkezni, de sosem diétázom, mindent mértékkel fogyasztok, nekem ez vált be - tette hozzá.

GettyImages-1341064529
Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

Egy főétkezése van egy nap, a reggelt egy bögre kávéval kezdi, majd a déli órákban ebédel, este, amikor kicsit nyűgösebb, szimplán csak pisztáciát eszik, és megiszik egy pohár bort.

Teljesen jól érzi magát a bőrében.

- Még mindig szexinek érzem magam. Ami az én koromban plusz ragyogást ad az embernek, az az, hogy légy egészséges, amennyire csak lehetséges, érezd jól magad a bőrödben, ahelyett, hogy megszállottan az idő múlásával foglalkoznál - tette hozzá.

Danielle Steel friss fotói

Az írónő Instagram-oldalán tartja a kapcsolatot a rajongóival, ahova rendszeresen posztol magáról friss képeket. Szerintünk nagyon csinos, ráadásul látszik az öltözködésén is, hogy mennyire a divat megszállottja. Képes összeállításunkban megnézheted Danielle Steel friss képeit.

Ezt is szeretjük