Jake Gyllenhaal titokban szerelmes volt Jennifer Anistonba: a színész vallotta be
Jake Gyllenhaal éveken át odáig volt Jennifer Anistonért.

jake-és-jen-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A forgatások alatt sűrűn előfordul, hogy a színészek ténylegesen elkezdenek egymás iránt gyengéd érzelmeket táplálni. Szerencsésebb esetben mindketten egymásba szeretnek, és végül egy párrá válnak.

Persze vannak olyan esetek is, amikor vonzalom ide vagy oda, a színészek mégsem jönnek össze, így járt Sandra Bullock és Keanu Reeves is. Jake Gyllenhaal is pórul járt Jennifer Anistonnal.

Jake Gyllenhaal titokban szerelmes volt Jennifer Anistonba

Gyllenhaal és Aniston a 2002-ben megjelent Jóravaló feleséget forgatták együtt, a történet szerint a színésznő karaktere, Justine férjes asszony, és egy áruházban dolgozik, azonban a kapcsolatában egyáltalán nem boldog. Egy nap egy új fiú, a színész által megformált Tom érkezik a munkahelyére. A munkakapcsolatból végül viszony és szerelem szövődik. 

GettyImages-99995552
Fotó: J. Vespa / Getty Images Hungary

Több intim jelenetet felvettek, amelyről a színész Howard Sternnek mondta el, hogy egy komoly tortúra volt számára, ugyanis ő tényleg szerelmes volt a kolléganőjébe, írta meg a New York Post.

- A szexjelenetek forgatása felért egy kínzással, de mégsem volt teljesen az. Úgy értem, a kettő keveréke volt. Furcsa, de a szerelmes jelenetek mindig kínosan sülnek el, hiszen a felvétel közben legalább 30-50 ember néz benneteket. Ez viszont engem nem indít be. Ennek megvan a maga mechanikája, olyan, mintha táncolnánk, amit a kameraállásra illesztve koreografálunk meg. Persze közben bele tudsz lendülni, mégis olyan, mint egy verekedős jelenet, minden lépést előre kitalálunk - magyarázta.

A legintimebb jeleneteik közben egy párnát tettek maguk közé, amit még Aniston javasolt.

GettyImages-56001313
Fotó: Mark Mainz / Getty Images Hungary

- Évekig szerelmes voltam belé, a vele való közös munka azonban nem volt egyszerű. Én, hogy is mondjam, csak ennyit mondok. Imádnivaló volt, nem nehéz. Így tudnám ezt megfogalmazni - ezt már a People magazinnak árulta el még 2016-ban.

A két színész között végül sosem alakult ki semmi, nem mellesleg a forgatási munkálatok alatt Aniston még Brad Pitt felesége volt. Manapság Gyllenhaal Jeanne Cadieu modell párja, szerelmük már három éve tart. A színésznő egyelőre a szinglik életét éli, amit sokáig nagyon élvezett, ám mostanra ismét nyitott lett egy új kapcsolatra.

Sztárok, akik a forgatáson szerettek egymásba

Mutatjuk, kik azok a sztárpárok, akiket a munka hozott össze.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük