Jada Pinkett Smith így röhögött a botrányos pofon után az Oscaron: Will Smitht le is akarták tartóztatni
Ez volt Jada Pinkett Smith reakciója, miután Will Smith felpofozta Chris Rockot.

will-és-jada-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Smith hírhedt pofonja miatt a hétfő hajnalban megrendezett Oscar-gála már napok óta beszédtéma. A színész azután ment fel a színpadra, majd kevert le egy hatalmas taslit Chris Rocknak, miután a humorista azzal viccelődött, alig várja, hogy lássa Jada Pinkett Smitht a G. I. Jane második részében.

A pofon után Smith egyből visszaült a helyére, majd káromkodva kiosztotta Rockot, hogy ne vegye a szájára a feleségét. Ekkor a kamera főleg a színészre fókuszált, így Jadából kevesebbet láthattunk, azonban egy Oscaron részt vevő illető felvette hátulról, mi volt az asszony reakciója a pofon után.

Jada Pinkett Smith reakciója Will Smith pofonjára

A TikTokon terjedt el vírusszerűen egy videó, amelyen jól látszik, hogy miután az Oscar-díjas sztár felpofozta Rockot, aki döbbenetére csak annyit mondott, hogy Will Smith kiütötte belőle a s***t is. Erre Jada egyből felröhögött, ami arra utal, hogy egyáltalán nem érezte akkor magát kellemetlenül férje forrófejű viselkedésén.

@justinunsworth1 #oscars #oscarserraofficial #chrisrock #willsmith #fyp #tiktok #foryoupage ♬ original sound - Justin Unsworth

Persze Rock poénja sem volt helyénvaló, ugyanis Jada autoimmun betegsége, az alopecia miatt veszítette el a haját, így érthető módon rosszul esett neki, illetve a férjének is, hogy a kopaszságával viccelődött a humorista. Ettől függetlenül Smith hirtelen felindulásból mégis fizikai erőszakhoz folyamodott, ami elítélendő cselekedetnek számít.

A 2022-es Oscar-gála producere, Will Packer a Good Morning Americában vallotta be, hogy a Los Angeles-i Rendőrség felkészült arra, hogy még aznap este letartóztassák az 53 éves sztárt. Elmondta, Rocknak azt tanácsolták a tisztek, hogy jelentse fel kollégáját, mert az fizikai erőszakot alkalmazott ellene.

- A biztos urak úgy fogalmaztak, hogy "megyünk, és elkapjuk, felkészültünk, hogy elkapjuk már most azonnal. Vádat emelhet ellene, mi pedig letartóztathatjuk" - emlékezett vissza.

GettyImages-1388085444 (1)
Fotó: Neilson Barnard / Getty Images Hungary

A férfi hozzátette, Rock elutasította annak ötletét, hogy vádat emeljen. Az Akadémia a botrány után belső vizsgálatot indított, és benne van a pakliban, hogy emiatt a színésztől elveszik az Oscar-díját is, amit a Richard királyban nyújtott alakításáért kapott.

A gála után Smith az Instagramján kért bocsánatot kollégájától, amelyben kifejtette, mennyire elítéli az erőszakot. Jada Instagramján annyit reagált, hogy jelenleg ez a gyógyulás időszaka, ő pedig ennek bátran áll elébe.

Sztárpárok az idei Oscar-afterpartin

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan tündököltek a sztárpárok az idei Oscar-afterpartin.

Ezt is szeretjük