Jada Pinkett Smith így röhögött a botrányos pofon után az Oscaron: Will Smitht le is akarták tartóztatni

Ez volt Jada Pinkett Smith reakciója, miután Will Smith felpofozta Chris Rockot.

will-és-jada-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Will Smith hírhedt pofonja miatt a hétfő hajnalban megrendezett Oscar-gála már napok óta beszédtéma. A színész azután ment fel a színpadra, majd kevert le egy hatalmas taslit Chris Rocknak, miután a humorista azzal viccelődött, alig várja, hogy lássa Jada Pinkett Smitht a G. I. Jane második részében.

A pofon után Smith egyből visszaült a helyére, majd káromkodva kiosztotta Rockot, hogy ne vegye a szájára a feleségét. Ekkor a kamera főleg a színészre fókuszált, így Jadából kevesebbet láthattunk, azonban egy Oscaron részt vevő illető felvette hátulról, mi volt az asszony reakciója a pofon után.

Jada Pinkett Smith reakciója Will Smith pofonjára

A TikTokon terjedt el vírusszerűen egy videó, amelyen jól látszik, hogy miután az Oscar-díjas sztár felpofozta Rockot, aki döbbenetére csak annyit mondott, hogy Will Smith kiütötte belőle a s***t is. Erre Jada egyből felröhögött, ami arra utal, hogy egyáltalán nem érezte akkor magát kellemetlenül férje forrófejű viselkedésén.

@justinunsworth1 #oscars #oscarserraofficial #chrisrock #willsmith #fyp #tiktok #foryoupage ♬ original sound - Justin Unsworth

Persze Rock poénja sem volt helyénvaló, ugyanis Jada autoimmun betegsége, az alopecia miatt veszítette el a haját, így érthető módon rosszul esett neki, illetve a férjének is, hogy a kopaszságával viccelődött a humorista. Ettől függetlenül Smith hirtelen felindulásból mégis fizikai erőszakhoz folyamodott, ami elítélendő cselekedetnek számít.

A 2022-es Oscar-gála producere, Will Packer a Good Morning Americában vallotta be, hogy a Los Angeles-i Rendőrség felkészült arra, hogy még aznap este letartóztassák az 53 éves sztárt. Elmondta, Rocknak azt tanácsolták a tisztek, hogy jelentse fel kollégáját, mert az fizikai erőszakot alkalmazott ellene.

- A biztos urak úgy fogalmaztak, hogy "megyünk, és elkapjuk, felkészültünk, hogy elkapjuk már most azonnal. Vádat emelhet ellene, mi pedig letartóztathatjuk" - emlékezett vissza.

GettyImages-1388085444 (1)
Fotó: Neilson Barnard / Getty Images Hungary

A férfi hozzátette, Rock elutasította annak ötletét, hogy vádat emeljen. Az Akadémia a botrány után belső vizsgálatot indított, és benne van a pakliban, hogy emiatt a színésztől elveszik az Oscar-díját is, amit a Richard királyban nyújtott alakításáért kapott.

A gála után Smith az Instagramján kért bocsánatot kollégájától, amelyben kifejtette, mennyire elítéli az erőszakot. Jada Instagramján annyit reagált, hogy jelenleg ez a gyógyulás időszaka, ő pedig ennek bátran áll elébe.

Sztárpárok az idei Oscar-afterpartin

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan tündököltek a sztárpárok az idei Oscar-afterpartin.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük