Chris Rock lányai ilyen szépek: fotókon az idén 20 éves Lola és a 18 éves Zahra
Mutatjuk Chris Rock lányait.

GettyImages-173242056
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt napokban többször felbukkant Chris Rock neve a médiában, ugyanis ő volt az, akit felpofozott Will Smith az Oscar-gálán azután, miután kollégája felesége, Jada Pinkett Smith külsejével viccelődött.

Az 57 éves Rock a magyar nézők számára olyan produkciókból lehet ismerős, mint a Nagyfiúk első és második része, a Csontdaráló vagy a Halálos fegyver negyedik része. Bár feleségétől, Malaak Comptontól már elvált, azonban a nővel egy életre megmarad a kapocs, ugyanis két lányuk örökké összeköti őket.

Chris Rock lányai

Chris Rock pár évnyi járás után 1996-ban vette feleségül Malaak Comptont, aki két lánygyermekkel ajándékozta meg a sztárt. Lola 2002 júniusában született meg, így idén már a huszadik születésnapját ünnepelheti. Íme két felvétel róla. Rock idősebbik gyermekéből mosolygós és bájos fiatal nő lett.

Ő itt Chris Rock idősebbik lánya, Lola.
Ő itt Chris Rock idősebbik lánya, Lola.
Fotó: Instagram/Malaak Compton-Rock

Kisebbik lányuk, Zahra 2004 májusában jött a világra, így ő hamarosan már 18 éves lesz. Nővéréhez hasonlóan ő is nagyon szép lány, az alábbi két fotóját az Instagram-oldalán osztotta meg, többen dicsérték a külsejét.

Zahra gyönyörű tinédzser.
Zahra gyönyörű tinédzser.
Fotó: Instagram/Zahra Rock

Malaak Compton közösségi oldalán szívesen oszt meg fotókat a lányairól, Loláról elárulta, hogy egy gondolkodó és idős lélek, rajong az ételekért, nem mellesleg három vallást tanulmányoz a főiskolán, szívügyének a faji és nemi egyenlőséget tartja.

Zahra egy kedves, figyelmes és együttérző lány, 2021 őszén kezdte meg középiskolai tanulmányainak utolsó évét, így hamarosan leérettségizik. A lovaglás a legkedvesebb hobbija, még versenyez is. 

Sztárok az Oscar-gála afterpartiján

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban vonultak a női sztárok a Vanity Fair Oscar-afterpartiján.

Ezt is szeretjük