Jackie Kennedy és lányunokája: Rose nagyanyja kiköpött mása
Rose egy az egyben úgy néz ki, mint a néhai first lady.

jackie-kennedy
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jackie Kennedy szépsége tagadhatatlan: vállig érő, barna frizurájával, barátságos tekintetével és széles mosolyával bárkit levett a lábáról. Az Amerikai Egyesült Államok 35. elnökének first ladyje igazi stílusirálynőként vonult a történelembe, olyan kellemmel hordta Chanel blézereit, hogy azt tanítani kéne.

Sokan a mai napig inspirálódnak a stílusából, ám valamit nem lehet csak úgy lemásolni, az őt jellemző bájra születni kell. Legidősebb lányunokája testesíti meg mindazt, ami megvolt benne, kiköpött mása nagyanyjának.

Jackie Kennedy lányunokája

Bár nevét Kennedy édesanyja után kapta, Rose Kennedy Schlossberg le sem tagadhatná családja női ágát, akár össze is keverhetnénk John F. Kennedy feleségével. Nem csak öltözködésben hozza azt az eleganciát, amit anno Jackie Kennedy képviselt, vonásai is kísértetiesen hasonlítanak rá. Ezen a 2013-as fotón olyan, mintha a néhai first lady nézne a kamerába.

jackie-kennedy-és-rose
Fotó: Getty Images Hungary

Az évek múlásával sem kopott a kettejük közti hasonlóság, 2019-ben szüleivel látogatott el a The Museum of Modern Art egyik tárlatára, ekkor is megidézte nagyanyja szellemét.

jackie kennedy unokája
Fotó: John Lamparski / Getty Images Hungary

A politikusi vonal megmaradt a családban édesanyja révén, aki az amerikai nagykövetségen dolgozik, míg édesapja képviseli a művészetet, tervezőként keresi a kenyerét. Nagyanyjával 1994-es haláláig nagyon szoros kapcsolatot ápolt, New Yorkban az ő szomszédságában nőtt fel, így gyakran vitte unokáját múzeumba vagy a játszótérre.

A politizálás tőle sem áll távol, 2008-ban adományával segítette Barack Obama kampányát, valamint édesanyját is lelkesen támogatta, amikor az versenybe szállt a szenátori címért.

Bill és Hillary Clinton lánya

Bill Clinton lánya rengeteget változott az elmúlt években, negyvenévesen rá sem lehet ismerni. A sportos stílust elegánsra cserélte, és a félszegségét is leküzdötte, magabiztossága csak úgy sugárzik belőle. 

Ezt is szeretjük