Bill Clinton lányára rá sem lehet ismerni: 40 éves korára csinos nő lett
Chelsea nem csak a külsejére lehet büszke, karrierjében is sikert sikerre halmozott.

chelsea-clinton
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bill Clintont 1993-ban választották meg az Amerikai Egyesült Államok 42. elnökének. Államfőként nem csak rá irányult a világ figyelme, családjával is elkezdett foglalkozni a sajtó. Felesége, Hillary és lánya sokszor elkísérték őt különböző nyilvános eseményekre.

Bill Clinton lánya 40 évesen

Az akkor 13 éves Chelsea teljesen máshogy festett: hatalmas, göndör hajkoronát viselt, és fogszabályzót hordott. Régi fotói elárulják, ő is átesett a pubertás bosszantó szakaszán, sokáig kereste a stílusát, és a pattanásokkal is meggyűlt a baja, ráadásul a kamerák előtt sem mozgott otthonosan. 

Mára sokat változott, negyvenévesen rá sem lehet ismerni. A sportos stílust elegánsra cserélte, és a félszegségét is leküzdötte, magabiztossága csak úgy sugárzik belőle. Nem csak a külső változás szembetűnő, karrierje is figyelemreméltó. Oroszlánrészt vállalt édesanyja elnökválasztási kampányában 2016-ban, emellett ő az egyik alapító tagja a Clinton Foundation nevű jótékonysági szervezetnek, illetve sikeres gyerekkönyvíró is. A szerelemben ugyancsak szerencséje volt, férjével, Marc Mezvinsky bankárral 2010 júliusában keltek egybe, frigyükből három közös gyermekük született.

Képeken mutatjuk, mennyit változott Bill és Hillary Clinton lánya, Chelsea negyvenéves korára.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük