Bill Clinton lányára rá sem lehet ismerni: 40 éves korára csinos nő lett

Chelsea nem csak a külsejére lehet büszke, karrierjében is sikert sikerre halmozott.

chelsea-clinton
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bill Clintont 1993-ban választották meg az Amerikai Egyesült Államok 42. elnökének. Államfőként nem csak rá irányult a világ figyelme, családjával is elkezdett foglalkozni a sajtó. Felesége, Hillary és lánya sokszor elkísérték őt különböző nyilvános eseményekre.

Bill Clinton lánya 40 évesen

Az akkor 13 éves Chelsea teljesen máshogy festett: hatalmas, göndör hajkoronát viselt, és fogszabályzót hordott. Régi fotói elárulják, ő is átesett a pubertás bosszantó szakaszán, sokáig kereste a stílusát, és a pattanásokkal is meggyűlt a baja, ráadásul a kamerák előtt sem mozgott otthonosan. 

Mára sokat változott, negyvenévesen rá sem lehet ismerni. A sportos stílust elegánsra cserélte, és a félszegségét is leküzdötte, magabiztossága csak úgy sugárzik belőle. Nem csak a külső változás szembetűnő, karrierje is figyelemreméltó. Oroszlánrészt vállalt édesanyja elnökválasztási kampányában 2016-ban, emellett ő az egyik alapító tagja a Clinton Foundation nevű jótékonysági szervezetnek, illetve sikeres gyerekkönyvíró is. A szerelemben ugyancsak szerencséje volt, férjével, Marc Mezvinsky bankárral 2010 júliusában keltek egybe, frigyükből három közös gyermekük született.

Képeken mutatjuk, mennyit változott Bill és Hillary Clinton lánya, Chelsea negyvenéves korára.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük