Jackie Kennedy 47 éves ruháját viselte az unokája - Egy divatgálára vette fel
Tatiana Schlossberg és Caroline Kennedy is viselte a first lady ruháját.

jackie-kennedy-ruhaja-lanya-unokaja-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jackie Kennedy a legstílusosabb first lady címet tudhatta magáénak: John F. Kennedy özvegye a 64 éves korában bekövetkezett haláláig igazi divatkirálynő maradt.

Lánya és unokája is másolták a stílusát

Nők milliói igyekeztek rá hasonlítani: ikonikus, rózsaszín Chanel-kosztümjéért máig rengetegen odavannak, a márkának pedig azóta is újabb és újabb replikával kell előállnia a megrendelők kedvéért. A legnagyobb rajongói azonban a lánya és az unokája voltak, akik mindent megtettek, hogy kölcsönvehessenek egy-egy darabot Jackie O féltve őrzött gardróbszekrényéből.

Egy Valentino-kreáció különösen nagy kedvence volt a család nőtagjainak, egy zöld színű, virágokkal díszített darab. A ruhát először 1972-ben viselte a first lady, 2010-ben láthattuk a lányán, Caroline Kennedyn, az American Ballet Theatre hetvenedik évfordulóján, legvégül pedig az unokáján, Tatiana Schlossbergen, aki a CFDA-gálán viselte a dizájnerdarabot.

A kedves montázst ráadásul nem is akárki osztotta meg: Valentino Garavani, a divatház nagybetűs atyja döntött úgy, hogy a csinos ruha megér egy posztot, ami a nagymamán, az anyán és a lányán is ugyanolyan jól mutat, annak ellenére, hogy a kreáció már legalább 47 éves.

De nem ők az egyetlenek, akik évekkel ezelőtti ruhát viseltek - nézd meg, kik azok a sztárok, akik évtizedekkel később halásztak elő egy ruhát a szekrényük mélyéről, és még jól is állt nekik!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük