18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Alec Baldwin és Kim Basinger várandós lánya meztelenül pózolt a tükör előtt: már ekkora a babapocakja

Ireland Baldwin szexi képet osztott meg magáról, amelyen megmutatta babapocakját.

alec-baldwin-cover

Alec Baldwin és Kim Basinger házasságából született lányuk, a 27 éves Ireland Baldwin igazán merész, meztelen fényképet osztott meg magáról a közösségi oldalán.

Rapperként és modellként ismert párjával, André Allen Anjossal 2022 decemberében jelentették be az örömhírt, miszerint első közös gyermeküket várják. A büszke édesanya előszeretettel dokumentálja a babapocakja növekedését, jelenleg a hatodik hónapban van.

Ireland Baldwin meztelen fotón

Ireland Baldwin az Instagramjára posztolt képén anyaszült meztelenül pózol a tükör előtt, miközben óvatosan eltakarja a legintimebb részeit. Jól látszik, hogy a babapocakja egyre nagyobb és nagyobb, amelyet vidáman visel.

„Baby on board”, magyarra fordítva baba a fedélzeten, csupán ennyit írt a fényképéhez, amely hatalmas sikert aratott a rajongói körében is. Többen megjegyezték a merész kép láttán, hogy mennyire jól áll neki az anyaság.

„Gratulálok! Nagyon dögös anyuka vagy, ilyen szexi képet kevésszer látni!”

„Úristen, ez a képed most robbantott! Eláll a lélegzetem is, hogy milyen szexi kismama vagy, Ireland!” - dicsérte egy kommentelő.

Jennifer Lopez meztelen fotója

Jennifer Lopeznek az 53. születésnapján került ki az Instagramra élete legmerészebb fotója. A meztelen felvétel óriási sikert aratott rajongói körében. A szexi képet Daniella Midenge készítette róla, a fotós a saját Instagram-oldalára posztolta ki J. Lóról a felvételt. Természetesen törekedtek arra, hogy ne legyen ízléstelen a fotó, így a hírességet olyan pozícióban örökítették meg, hogy a testének legintimebb részei ne látszódjanak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük