Az 53 éves Jennifer Lopez meztelen fotója: az alakja olyan tökéletes, mintha rajzolták volna

Jennifer Lopez meztelen fotójával tarol az Instagramon.

jlo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez július 24-én lett 53 esztendős, bár a díva jelenleg Párizsban tölti a nászútját Ben Affleckkel, ettől függetlenül a közösségi oldalain nem állt meg az élet, sőt, pont a születésnapján került ki az Instagramra élete legmerészebb fotója.

A meztelen felvétel óriási sikert aratott rajongói körében.

Jennifer Lopez meztelen fotója

A szexi képet Daniella Midenge készítette róla, a fotós a saját Instagram-oldalára posztolta ki J. Lóról a felvételt. Természetesen törekedtek arra, hogy ne legyen ízléstelen a fotó, így a hírességet olyan pozícióban örökítették meg, hogy a testének legintimebb részei ne látszódjanak.

A friss házas énekesnő egy rövid videót posztolt az Instagramjára, amelyet cége, a J. Lo Beauty is megosztott. A felvételt új testápolójának reklámozására készítették el, a termék ára elég borsos, 65 dollárt kell fizetnie annak, aki a sztár krémjével szeretné ápolni magát.

Eddig a rövid videót több mint 800 ezren lájkolták, emellett rengeteg pozitív dicséret érkezett a rajongóktól. 

53 évesen kirobbanó formában van, nemcsak a jó genetikának, hanem a kitartásának is köszönheti formás alakját. Rendszeresen posztol az edzéseiről, hetente négy-öt alkalommal edz egy órán keresztül. Két személyi edzője is van, írta meg a Cosmopolitan.

Az erősítő edzésekkel teste minden pontját megmozgatják, nem mellesleg a tánc az egyik legnagyobb szenvedélye, így nem csak a konditermi gépekkel formálja a testét. A Wall Street pillangói című film kedvéért megtanult rúdtáncolni, amelyről Lopez korábban úgy nyilatkozott, hogy ez volt a legnehezebb mozgásforma, amit valaha is csinált az életében.

Az sem mindegy, mit visz be a szervezetébe: kerüli a feldolgozott élelmiszereket, az organikus dolgokat részesíti előnyben, odafigyel arra, hogy minél több fehérjedús ételt vigyen be a szervezetébe.

A sztár legszexibb estélyi ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted Jennifer Lopez legdögösebb estélyi ruháit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük