A sármos színész a fiatalabb színésznővel folytatott viszonyt a felesége szerint: érik a botrány Ioan Gruffudd körül

Alice Evans színésznő szerint Ioan Gruffudd már három éve titkos viszonyt folytatott a háta mögött.

ioan-gruffudd-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ioan Gruffudd a magyar nézőknek a Fantasztikus négyes-filmekből lehet ismerős elsősorban, de a színész szerepelt a Titanicban, a San Andreasben, az Oscar Wilde szerelmeiben, az Őfelsége kapitányában és a 102 kiskutyában. Utóbbi, 2000-ben megjelent alkotás forgatásán szeretett bele Alice Evans színésznőbe.

A szerepük alapján szintén egymásba szerettek, így lényegében mesébe illő módon váltak egy párrá. 2007-ben házasodtak össze, családot alapítottak, két lányuk született, Ella és Elsie. Ám 2021 elején bejelentették, hogy elválnak. A színész a héten az Instagramon jelentette be, hogy újra szerelmes, a nála 21 évvel fiatalabb Bianca Wallace színésznő az új párja. Volt kedvese szerint már évek óta tart a viszonyuk.

Ioan Gruffudd megcsalási botrányba keveredett

"Köszönöm, hogy újra mosolyt csalsz az arcomra" - fogalmazta közös képük alá Ioan Gruffudd az Instagram-oldalán. A fotó láttán Alice a Twitteren fejtette ki, hogy szerinte a férje valójában már három éve titkos viszonyt folytatott Biancával. A bejegyzését azóta már törölte, de több külföldi lap készített róla print screent, emellett idézett tőle, ahogy ezt az E! Online is tette, így a szavai nem tudnak már a feledésbe merülni.

"Szóval kiderült, hogy a férjem, aki két éven át azt hajtogatta, hogy rossz vagyok, nem vagyok izgalmas, és már nem akar velem szexelni többé, csak külföldön akar forgatni, valójában már három éve kapcsolatban élt a hátam mögött. Sok szerencsét, Bianca" - fogalmazta.

Egy későbbi tweetjében ezt írta: "Úgy tűnik, Bianca Wallace az a személy, akivel három éve kapcsolatban van, eközben a nézeteltéréseinkért engem hibáztatott. Ezt csak ma este tudtam meg, szívem szerint megölném magam. (Nem vetemedek erre!)"

A nő azt is kifejtette, hogy férjével 22 évig voltak együtt, minden áldott nap órákon át beszélgettek, a legjobb barátja és lelki társa volt. Fogalma sincs, hogyan lépjen tovább.

Ez a kép 2018-ban készült Ioan Gruffuddról és Alice Evansről.
Ez a kép 2018-ban készült Ioan Gruffuddról és Alice Evansről.
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

Gruffudd és Bianca a Harrow című sorozat forgatásán kerültek közelebb egymáshoz. A széria 2018-ban vette kezdetét, valószínűleg Alice Evans ebből a dátumból számolta ki a három évet. Bianca Wallace-t egy ismerőse és kollégája, Amy Douglas védte meg a közösségi oldalon, Gruffudd volt nejének azt üzente, hogy nincs igaza a megcsalással kapcsolatban. Douglas a sorozat öltözőasszisztense.

"Bianca csak egy mellékszereplő volt, és nem is beszélt vele a második évad alatt, tudom, mert én is a stáb tagja voltam. A harmadik évad idején már beszélgettek, de csak a vége felé. Nem mellesleg a barátnője vagyok, és tudom, hogy nem beszéltek, csak ahogy az előbb is mondtam, a harmadik évad végén. Ne higgy el minden hazugságot, amivel etetnek" - fogalmazta.

Douglas azt is kifejtette, hogy engedélyt kapott a színésztől és Biancától, hogy a védelmükbe keljen, így lényegében a szerelmespár oldalát ismertette meg a közösségi oldalon: "Láttam, mit csinált Alice Ioannel a forgatás utolsó hetében, válással fenyegette, ha nem megy haza. Láttam, mennyire ideges a forgatáson. Bianca pedig alig volt jelen a harmadik évad felvételeikor."

Douglas hozzátette, hogy a sztárpár jelenleg is egy válás kellős közepén áll, és majdnem egy éve külön élnek. Minden joguk megvan ahhoz, hogy más emberekkel randizhassanak. Biancát ismeri annyira jól, hogy tudja, sosem szakítana szét egy családot. Evans így vágott vissza a nőnek a Twitteren:

"Pontosan tudod, hogy azelőtt kezdtek találkozgatni, mielőtt bevallotta nekem, hogy már nem szeret, és válni akar. Ha szeretnél ebbe belemenni, megtehetjük. De nem tüntet fel valami jó színben, ha az áldozatot köpöd le." 

Egykori sztárpárok, akikre nem biztos, hogy emlékszel

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akikről már nagy eséllyel elfelejtetted, hogy házasok voltak.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük