III. Károly király káromkodva dühöngött a kamerák előtt: emiatt akadt ki
III. Károly király kiakadását a kamerák is rögzítették.

GettyImages-1211550012
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

III. Károly királynak Erzsébet királynő halála óta számos protokollfeladatot el kell látnia, emiatt az új uralkodó szinte minden lépését kamerák követik.

Vasárnap turnéra indult az Egyesült Királyságban, először Skóciában jártak feleségével, Kamilla királynéval, kedden pedig Észak-Írországba látogattak, ahol egy kínos pillanatot is megörökítettek a királyról.

III. Károly király kiakadása

Hillsborough-kastélyban tettek látogatást, ott találkoztak Észak-Írország parlamentjének tagjaival. A végén a vendégkönyvbe is aláírtak, ekkor történt a kellemetlen eset, amit a Sky News a TikTok-csatornájára töltött fel.

@skynews

A pen faced the wrath of the King this afternoon as it began leaking when he signed a visitors' book in Northern Ireland

♬ original sound - Sky News

Az aláírás pillanatában véletlenül szeptember 12-ét írt szeptember 13-a helyett, ám nem ez volt az a dolog, ami miatt Károly király felhúzta magát, a töltőtoll fogott ki rajta, amiből szivárgott a tinta.

- Istenem, gyűlölöm ezt! - mondta, miközben átnyújtotta a tollat Kamillának.

A királyné is megjegyezte, hogy a tinta mindenhova folyik szét, ekkor Károly tovább folytatta a mérgelődést.

- Gyűlölöm ezt a rohadt vackot! Minden büdös pillanatban ez történik.

A TikTokon több kommentelő kiállt a király mellett, sokan megjegyezték, stresszes időszak lehet ez számára, hiszen most veszítette el az édesanyját. Amiatt is feszültebb lehet, hogy rengeteg teher egyszerre zúdult a nyakára.

A napokban nem ez volt az egyetlen kínos esete, amit megörökítettek. Szombaton, a trónutódlási ülésen több dokumentumot írt alá, mielőtt ezt megtette volna, egy segédjének intő mozdulatokkal jelezte, hogy pakoljanak el előle mindent az asztalról.

Később egy vicces grimasszal jelezte, hogy vigyék el a tollak tartóját az asztalról, mert nincs elég hely, hogy rendesen aláírjon.

Ez a videó megosztotta az emberek véleményét, a Daily Mail YouTube-csatornáján több kommentelő kifejtette, hogy ezzel a viselkedésével az igazi arcát mutatta meg: "Ebből jól látszik, milyen személy valójában. Ha így viselkedik nyilvánosan, milyen lehet magánemberként? Rájövök, hogy nem tett annyira rossz dolgot, de miközben a fogát is csikorgatta, ezzel csak azt mutatta meg, mennyire kiváltságos ember, aki hozzá van szokva, hogy mindent megcsinálnak helyette" - fogalmazta egy fehasználó.

Mások szerint semmi elítélendő nem volt a gesztusában, bárkivel előfordulhat ez: "Ez egy csodálatos emberi reakció arra, ha valamivel felidegesítenek. Mindnyájan így viselkedünk, ha valamivel kiakasztanak bennünket" - védte meg a királyt egy hozzászóló.  

Kamilla élete fotókon

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogyan változott Kamilla az évek alatt.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük