A Vámpírnaplók és az Alkonyat sztárjai 8 éve házasok: töretlen a szerelmük
Ian Somerhalder és Nikki Reed nyolc éve imádják egymást, szerelmük mesébe illő.

ian-somerhalder-nikki-reed
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vámpírnaplók sármos színésze, Ian Somerhalder és az Alkonyat szőke sztárja, Nikki Reed 2014-ben szerettek egymásba. 2015 januárjában megtörtént a lánykérés is, majd még az év áprilisában kimondták egymásnak a boldogító igent egy romantikus ceremónia keretein belül a kaliforniai Malibuban.

2017. július 25-én született meg kislányuk, Bodhi Soleil. 2023 január 10-én a Vámpírnaplók Damonje az Instagram-oldalán jelentette be, hogy felesége ismét terhes. A szerelmesek kapcsolata töretlen, sokan ilyen szerelemről álmodoznak, mint amilyen az övék.

Ian Somerhalder és Nikki Reed szerelme

A Vámpírnaplók című sorozat 2009. szeptember 10-én jelent meg az Egyesült Államokban a The CW filmcsatornán. Magyarországon 2010. június 25-én debütált az RTL Klubon, hatalmas hírnevet szerezve ezzel a benne szereplő színészeknek. 

ian-somerhalder-nikki-reed2
Fotó: Getty Images Hungary/Noel Vasquez

Somerhalder a rosszfiú vámpír, Damon karakterét alakította, millió tinilány rajongott érte már akkoriban is. Nikki Reed az Alkonyat-filmek szőke vámpírjaként lehet ismerős sokaknak. 

Annak ellenére, hogy a két ikonikus színész nagy sikert aratott a filmekkel, sokkal nagyobbra becsülik a nyugalmat és a csendet. A színésznő 2022 májusában a People magazinnak mesélt arról, hogy férjével egy farmra költöztek, ahol békésen tudják felnevelni a lányukat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Ez egy fordulópont volt számomra. Tudatos döntést hoztam, hogy a lehető legnormálisabb életet biztosítsam a gyermekemnek.

Ian Somerhalder 2021-ben Andy Cohennel a SiriusXM rádió Andy című műsorában adott interjújában beszélt a tökéletes házassága titkáról.

- Nagyon fontos a kommunikáció, időt szakítunk magunkra és egymásra is. Ő az első nő az életemben, aki azt mondja: „Menj, menj el biciklizni, sétálj egy kicsit a haverokkal, menj el egy bourbont meginni a bárba!” Én pedig elmegyek.

A 44 éves sztár szülőként megtanulta, hogy alkalmazkodnia kell bizonyos dolgokhoz, amelyek a gyermekneveléssel együtt járnak.

ian-somerhalder-kep
Fotó: Getty Images Hungary/Jason LaVeris

- Nos, én egy tornádó vagyok. Szó szerint így élek, és ezt most szülőként tanultam meg. Az, hogy szülő vagyok, arra kényszerít, hogy mindenre figyelj oda. Az ilyen dolgokból és pillanatokból derül csak ki igazán, hogy ki is vagy te szülőként. Én pedig egy igazi tornádó vagyok, ez az igazság.

Rachel Ward férje

Bár a Tövismadarak nézői azért drukkoltak, hogy Meggie és Ralph atya egymásra találjanak, a valóságban azonban a női főszerepet alakító Rachel Ward nem Richard Chamberlainbe szeretett bele, hanem a Luke-ot játszó Bryan Brownba. Az 1983-ban megjelent sorozatban Meggie és Luke is darabig házasok voltak, ám végül tönkrement a frigyük. A valóságban a két színész kapcsolata jóval pozitívabban alakult: a mai napig elválaszthatatlanok.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük