A Star Wars Luke Skywalkere 44 év házasság után is imádja feleségét: fotókon Mark Hamill és Marilou

Mark Hamill egy időre ugyan szakított Marilou-val, de nem volt képes végleg elhagyni.

Mark Hamill felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mark Hamill mindössze 26 éves volt, amikor 1977-ben megkapta George Lucas filmsorozatában, a Star Warsban Luke Skywalker szerepét. A legendás színész akkor nem hitte, hogy a produkció ekkora siker lesz, döbbenettel vegyes örömmel vette tudomásul: világsztár lett belőle. 

Egy évvel később, 1978-ban nősült meg, ám a várakozásokkal ellentétben nem egy másik sztárt vett el, hanem egy civil foglalkozású nőt, Marilou-t. 

Mark Hamill felesége, Marilou

Mark Hamill egy véletlennek köszönhetően ismerkedett meg későbbi feleségével, aki a második szerelme volt életében. Marilou egy fogorvosi rendelőben dolgozott, mint dentálhigiénikus, a színész pedig éppen ide tért be. 

Mark Hamill és felesége fiatalon.
Mark Hamill és felesége fiatalon.
Fotó: Frank Edwards / Getty Images Hungary

- Bejött a váróba farmerban, fehér köpenyben, olyan mellekkel, mint a dinnyék. Úgy nézett ki, mint egy Vargas-festmény. Megkérdeztem tőle, hogy engedik neki, hogy ebben a ruhában dolgozzon? Azt felelte igen, kérdezzek mást - emlékezett vissza nevetve a People magazinnak néhány éve a világsztár. 

A csipkelődős kezdés ellenére Marilou-nak hamar megtetszett a sztár, aki rövidesen randevúra hívta. A kapcsolatukban természetesen voltak mélypontok, egy alkalommal még szakítottak is. A színész ekkor meg sem állt Las Vegasig, ahol táncosnőket bolondított. 

- Meg kellett ízlelnem a groupie-kat és a hírnevet. Las Vegasba mentem, ahol 38 éves táncosnőkkel randizgattam. Meg akartam szerezni ezeket a nőket. Az első tíz percben izgalmas is volt. Ezután rájöttem, hogy tartozni szeretnék valahová, családot szeretnék - árulta el őszintén a Star Wars legendája a magazinnak. 

Mark Hamill, felesége és fiai.
Mark Hamill, felesége és fiai.
Fotó: Nancy Moran / Getty Images Hungary

Nem sokkal ezután Mark Hamillnek sikerült kiengesztelnie Marilou-t, így sor kerülhetett az esküvőre. Első gyermekük, Nathan 1979-ben született, a középső, Griffin 1983-ban, a legkisebb, Chelsea pedig 1988-ban. 

Nathan Hamill grafikus lett, Griffin Hamill harcművészetet oktat, Chelsea pedig egy PR-ügynökségnél találta meg a helyét. 

Régi fotókon a Star Wars sztárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy bolondozott a fiúkkal Carrie Fisher, a filmsorozat Leia hercegnője!

42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól - Carrie Fisher így bolondozott a fiúkkal

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Fotó: Getty Images/ Albert L. Ortega

Ezt is szeretjük