Ő a Star Wars Leia hercegnőjének gyönyörű lánya - Billie így hasonlít édesanyjára

Carrie Fisher lánya, Billie Lourd kiköpött Leia hercegnő.

carrie-fisher
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Star Wars-filmek Leia hercegnője, azaz Carrie Fisher 2016. december 27-én hunyt el. Lánya, Billie Lourd őrzi tovább emlékét, külseje megszólalásig hasonlít rá, de habitusban sem esett messze az alma a fájától. 

Ha fotójára nézünk, mintha édesanyja fiatalkori énje mosolyogna vissza ránk. Hatalmas őzikeszemeit és kifejező tekintetét is tőle örökölte. Színésznőként is nyomdokaiba lépett, meghódította Hollywoodot.

Ő Carrie Fisher lánya

A 28 éves sztár 2015-ben debütált a mozivásznon. A Star Wars folytatásában, Az ébredő Erőben tűnt fel édesanyja oldalán, mint Lieutenant Connix. 

billie-lorud-carrie-fisher
Fotó: Getty Images Hungary

- Amikor anyukám felhívott, hogy szeretnének elhívni egy meghallgatásra a legújabb Star Wars-filmre, úgy tettem, mintha ez cseppet sem lenne nagy dolog, még ki is figuráztam a koncepciót, hogy pont engem akarnak, de mélyen belül nem tudtam volna megnevezni még egy olyan dolgot, ami akkor boldogabbá tudott volna tenni - emlékezett vissza a Time magazin interjújában, majd így folytatta:

billie lourd
Fotó: Fred Duval / Getty Images Hungary

- Hihetetlen volt, hogy bekerültem a filmbe, emlékszem, a legelső forgatási napon édesanyám csak egy valamihez ragaszkodott, hogy a fodrászmesterek nekem is a híres frizurát készítsék el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✨❤️✨

Billie Lourd (@praisethelourd) által megosztott bejegyzés,

Még két további folytatásban is feltűnt édesanyja halála után, Az utolsó Jedikben és a Skywalker korában. Carrie Fisher kollégája és jó barátja, Mark Hamil az Ellen DeGeneres Showban mondta el, hogy jelenlétével egy darab örökké tovább él az egykori Leia hercegnőből.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A színész viccesen azt is hozzátette, hogy néhai kollégája le sem tagadhatja lányát, hiszen éppúgy, mint ő, hajlamos a késésre. Onnan tudta, hogy a lány igazi Fisher, mikor egyszer másfél órán át várta a repülőtéren. 

 A feltörekvő sztár olyan alkotásokban mutatta még meg magát, mint a Scream Queens, amiben Emma Roberts és Jamie Lee Curtis oldalán bukkant fel, de több évadon keresztül szerepelt a népszerű sorozatban, az American Horror Storyban is.

billie lorud leia
Fotó: Gerardo Mora / Getty Images Hungary

Folyamatosan bombázzák a szerepajánlatokkal, nem csoda, hiszen különleges szépsége és karizmatikus kisugárzása is éppolyan lehengerlő, mint híres édesanyjáé. Minden alkalmat megragad arra, hogy előtte tisztelegjen, Instagramjára rengeteg közös képet posztol, illetve sokszor az ikonikus karakterre jellemző ruhákban vagy hajviseletben tűnik fel.

Carrie Fisher régi fotója

Összeállításunkban olyan, a forgatás színfalai mögött készült képeket mutatunk, melyeket idáig nem láthattál. 

Ezt is szeretjük