Meryl Streep legidősebb lánya le sem tagadhatná édesanyját - A 36 éves Mamie így hasonlít rá

Meryl Streep legidősebb lánya már egy unokával is megajándékozta őt.

meryl-strepp-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A háromszoros Oscar- és nyolcszoros Golden Globe-díjas Meryl Streepnek négy gyönyörű gyermeke született szobrász férjétől, Don Gummertől. Fiuk, a 39 éves Henry Wolfe Gummer színész, énekes és dalszövegíró lett, míg három lánya közül ketten a színészi pályát választották - akárcsak anyjuk -, a legkisebbik lány pedig modell lett.

A népszerű színésznő legidősebb lánya, a 36 éves Mary Villa Gummer - becézve csak Mamie - édesanyjához hasonlóan a színészetet választotta hivatásául. A Northwestern Egyetemre járt, ahol 2005-ben diplomázott színház és kommunikáció szakon, majd áttörésére 2007-ben került sor: az Este című filmben játszott együtt édesanyjával, ugyanazt a karaktert formálták meg különböző idősíkokon. Tökéletes döntés volt ez a producerek és a rendező részéről, hiszen Mamie édesanyja kiköpött mása: nemcsak hajszíne, de arcformája, orra és mosolya is teljesen olyan, mint az Oscar-díjas színésznőé.

Mamie Gummer 2019 januárjában.
Mamie Gummer 2019 januárjában.
Fotó: Gabriel Olsen / Getty Images Hungary

A gyönyörű, szőke hajú fiatal színésznő 2008-ban debütált a Broadwayn, méghozzá a Veszedelmes viszonyokban, de ő alakította 2010-ben Ruth Lowellt a The Lightkeepersben, 2012-ben pedig főszerepet kapott a CW Emily doktornő című sorozatában. 2015-ben ismét együtt játszott édesanyjával a Dübörög a szív című zenés drámában, amelyben Streep filmbeli karakterének lányát alakította.

Mamie 2018 decemberében, a Két királynő premierjén, New Yorkban.
Mamie 2018 decemberében, a Két királynő premierjén, New Yorkban.
Fotó: Manny Carabel / Getty Images Hungary

Bár Meryl Streepnek négy felnőtt gyermeke van, a 36 éves Mamie az, aki 2019 tavaszán megajándékozta őt az első unokával, egy kisfiúval. A baba édesapja nem más, mint Mehar Sethi forgatókönyvíró, aki augusztusban jegyezte el a sztárt horvátországi nyaralásukon.

Meryl Streep fiatalon

Nézd meg, milyen gyönyörű volt fiatalon a színésznő a szalagavatós fotóján, de többek közt azt is megnézheted, hogy nézett ki annak idején a végzős bálon Brad Pitt, Jennifer Aniston vagy George Clooney.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük