Bill Clinton csúnyácska lányából csinos nő lett - A 39 éves Chelsea ennyit változott
Chelsea Clinton ma már háromgyerekes édesanya.

chelsea-clinton-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chelsea Clinton még kamasz volt, amikor édesapját, Bill Clintont 1993 januárjában beiktatták hivatalába. Nemcsak az Egyesült Államok elnöke, hanem felesége, Hillary és egy szem lánya is a figyelem középpontjába került. Az akkor még csak 13 éves lány nem a klasszikus szépségek közé tartozott, ám a csúnyácska tinilány hatalmas átalakuláson esett át az elmúlt évtizedekben. Friss fotóit nézegetve egy bájos felnőtt nő néz vissza ránk.

Chelsea Clinton így megváltozott

Bill és Hillary Clinton egy szem lánya 1980 februárjában látta meg a napvilágot, így jövő év elején már a negyvenedik születésnapját ünnepelheti. Az utóbbi hónapokban az amerikai sajtó többet foglalkozott Chelsea Clintonnal, ugyanis édesanyjával egy közös könyvet írt, ami 2019 októberében került a boltok polcaira. A mű a The Book of Gutsy Women nevet kapta, az anya-lánya páros olyan nőkről írt könyvet, akik nagy hatással voltak az életükre.

A 39 éves Chelsea könyvírással foglalkozik, eddig karrierje során főleg gyerekeknek szánt kiadványokat készített, ez nem is annyira meglepő, hiszen a magánéletében is gyerkőcök veszik körül. Férjével, Marc Mezvinskyvel egy lány és két fiú szülei. Charlotte 2014-ben, Aidan 2016-ban, Jasper 2019-ben látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Chelsea Clinton.

Ezt is szeretjük