Barack Obama kisebbik lányából gyönyörű nő lett - Családi fotót posztolt az egykori first lady
Barack és Michelle Obama felnőtt lányaival pózolt.

barack-obama-családja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Barack Obamát megválasztották 2008 novemberében az Amerikai Egyesült Államok elnökének, egyik pillanatról a másikra az egész világ kíváncsi lett rá és szép családjára, feleségére, Michelle-re, illetve lányaira, Maliára és Sashára. Amikor 2009 januárjában hivatalosan is beiktatták, gyermekei még kislányok voltak, a nagyobbik azon év júliusában lett 11, míg a kisebbik júniusban ünnepelhette nyolcadik születésnapját. Miután 2017 januárban Obama átadta a stafétabotot Donald Trumpnak, azóta a lányait sokkal ritkábban lehet látni, ám az egykori first lady most egy családi fotót osztott meg.

Barack Obama lányaiból csinos nők lettek

Michelle Obama hivatalos Instagram-oldalára töltött fel egy családi fotót az Egyesült Államok egyik legfontosabb ünnepének, a hálaadásnak alkalmából. A kisebbik Obama lány, a 18 éves Sasha nagyon csinos felnőtté vált, a stílusa irtó nőies lett, úgy sminkeli magát, mint a vérbeli profik. Combvillantós, fekete ruhája szépen kiemelte karcsú alakját. A 21 éves Malia húgának szöges ellentéte, kicsit visszafogottabb a stílusa, emellett nem igazán rajong a sminkekért, inkább a természetesség híve, de ennek ellenére ő is nagyon szép.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

From our family to yours, #HappyThanksgiving!

Michelle Obama (@michelleobama) által megosztott bejegyzés,

Michelle Obama a lányairól utoljára 2019 májusában posztolt frissebb felvételt a közösségi oldalára, az alábbi felvételt anyák napja alkalmából osztotta meg a rajongókkal. Középen a Obama feleségének édesanyja, Marian látható.

A lányok már egyetemisták, Sasha 2019 szeptemberében kezdte meg tanulmányait a Michigan Egyetemen, Malia pedig 2017 szeptembere óta a Harvard Egyetem hallgatója. Sokszor még a szüleiknek is felfoghatatlan, hogy már felnőttek a lányok, Michelle-t sok mindenre megtanították a gyermekei az évek alatt, erről Meghan hercegnének mesélt 2019 júliusában, az interjú a British Vouge-ban jelent meg.

- Az anyaság megtanított arra, hogy a legtöbb esetben a fő feladatom az, hogy megadjam a lányaimnak azt a lehetőséget, hogy felfedezzék önmagukat, és azzá az emberré váljanak, akivé mindig is szerettek volna. Ne én alakítsam őket olyanná, amilyennek én akarom, vagy amilyenné én válnék az ő korukban, majd ők eldöntik, kik is ők valójában - magyarázta, hozzátette, azt is megtanulta, nem az ő feladata, hogy a gyermekei életútját ő alakítsa, annak érdekében, hogy minél inkább megkönnyítse a helyzetüket, és jóval kevesebb kihívás és kudarc érje őket.

- Egy biztonságos és következetes személynek kell lennem a számukra, akihez bármikor fordulhatnak, amikor elkerülhetetlenül elbuknak. Meg kell mutatnom nekik, hogyan tudnak újra és újra maguktól talpra állni.

Bill Clinton csúnyácska lányából bombanő lett

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Bill Clinton lánya, Chelsea.

Ezt is szeretjük