Barna szépség Christian Bale felesége: már 22 éve házas Sibivel

Christian Bale Winona Rydernek köszönheti, hogy megismerte feleségét.

Christian Bale felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Christian Bale korunk egyik legnépszerűbb Oscar-díjas színésze, olyan alkotásokkal lopta be magát sokak szívébe, mint a Batman-filmek, az Amerikai pszichó, az Aszfalt királyai vagy A gépész.

A 48 éves sztár nemcsak a karrierjében, hanem a magánéletében is sikeres: Sandra, becenevén Sibi Blazic rabolta el a szívét, a nővel 2000 januárjában házasodott össze Las Vegasban.

Christian Bale felesége

Christian Bale Winona Rydernek köszönheti, hogy megismerte élete szerelmét. Ryderrel az 1994-es Kisasszonyok című filmet forgatta együtt, a forgatás alatt szoros barátság alakult ki a két színész között. Később Winona felvette maga mellé Sibit személyi asszisztensként, majd a nőt bemutatta Bale-nek.

GettyImages-1414377
Fotó: Robin Platzer/Twin Images / Getty Images Hungary

A színésznek eszébe sem jutott a nősülés, ám Sibi megváltoztatta a nézőpontját.

- Mindenki elvált a családomban, így nem voltak annyira egészséges gondolataim a házasságról. Aztán találkoztam Sibivel, és hirtelen egy fantasztikus ötletnek tűnt - fogalmazta 2012-ben a Sydney Morning Heraldnak.

Nem vártak a megismerkedésük után sokat a házassággal, 2000-ben kötötték össze az életüket Las Vegasban, lányuk, Emmeline 2005-ben, fiuk, Joseph 2014-ben jött a világra. Az 52 éves barna szépség olykor elkíséri férjét a gálákra és premierekre, de nem az a típus, aki szeret a figyelem középpontjában lenni.

GettyImages-1185564235
Fotó: Tommaso Boddi / Getty Images Hungary

- A feleségem szeret a háttérben maradni. Természetesen ezt szeretném fenntartani, de nagyszerű a magánéletünk. Valószínűleg ő a legerősebb nő, akivel valaha találkoztam életemben - idézte a színész szavait az US Weekly 2017-ben.

Érdekesség, hogy a színész felesége két filmjében is vállalt kaszkadőrmunkát, az egyik A sötét lovag: a felemelkedés volt, ami 2012-ben került a mozikba, a másik a 2019-es Aszfalt királyai. Utóbbiban egy veszélyesebb manővert hajtott végre autóval.

Benedict Cumberbatch és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Benedict Cumberbatch és felesége, Sophie Hunter.

Gyönyörű nő Benedict Cumberbatch felesége: Sophie 3 gyereket szült neki

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük