Ő Jon Bon Jovi imádott felesége: gimnáziumi szerelmével 42 éve elválaszthatatlanok
Fotókon mutatjuk Jon Bon Jovi feleségét.

jon-bon-jovi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a rocksztáréletmódhoz hozzátartozik, hogy a zenész mágnesként vonzza a nőket, és fürdőzik is ebben a szerepkörben, ám nem mindenki választja ezt az utat. Közéjük tartozik Jon Bon Jovi is, aki a '80-as években szintén nők milliói szívét dobogtatta meg, ám ő mindig visszautasította rajongói közeledését élete szerelme, Dorothea Hurley miatt.

Jon Bon Jovi és felesége

Mindketten a Sayreville War Memorial Középiskola tanulói voltak, a zenész puskázni akart dolgozatírás közben, ezért titokban megleste, mit írt Dorothea a lapjára. Ezzel a szituációval indult a barátságuk, először még nem alakult ki szerelem köztük, ugyanis a lány Jovi barátjával randizott, de miután szakítottak, egymásba szerettek.

1980 óta vannak együtt, így idén már az összejövetelük 42. évfordulóját ünnepelhetik. Az esküvőjüket kicsit később tartották meg 1989-ben. Teljesen titokban zajlott a ceremónia, ugyanis Jovit nem engedte a menedzsmentje, hogy megnősüljön, mert ezzel összetörte volna a női rajongók szívét, és féltek, hogy emiatt nagyot esett volna a népszerűsége. Ám a zenész fittyet hányt erre a tanácsra, és oltár elé vezette szerelmét egy Las Vegas-i kis templomban.

Négy gyerekük született: Stephanie 1993-ban, Jesse 1995-ben, Jacob 2002-ben, Romeo 2004-ben látta meg a napvilágot.

2020-ban a People magazinnak mondta el a házaspár, mi a kapcsolatuk titka.

- Kölcsönösen tiszteljük egymást. Együtt nőttünk fel és teljesedtünk ki. Nagyon szeretjük egymást, és szeretünk együtt lenni - fogalmazta a rocksztár.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkot Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley.

Ezt is szeretjük