Ő Hugh Jackman 13 évvel idősebb felesége: a 67 éves Deborra szőke szépség
Hugh Jackman és felesége, a szőke Deborra 26 éve imádják egymást.

hugh-jackman-kep3
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hugh Jackman csupán 27 éves volt, amikor találkozott feleségével, az akkor 40 éves Deborra-Lee Furness-szel. A nagy korkülönbség ellenére is egymásba szerettek, házasságuk azóta is töretlen.

A szerelmesek két gyermeket fogadtak örökbe, Oscar Maximilian 2000-ben látta meg a napvilágot, Ava Eiot pedig 2005-ben. Az 54 éves színész 26 éve odáig van feleségéért, akivel kiegyensúlyozott házasságban élik a mindennapjaikat.

Hugh Jackman felesége

Míg Jackman sokoldalú és díjnyertes színészként szerzett nemzetközi hírnevet, Furness a show-bizniszben és a színészetben talált rá önmagára. Ausztráliában született és nőtt fel, majd az Egyesült Államokban folytatta színészi tanulmányait, amikor beiratkozott a New York-i Amerikai Színművészeti Akadémiára.

hugh-jackman-kep2
Fotó: Getty Images/ Mondadori Portfolio

Csak évekkel azután vált ismertté, hogy 1988-ban szerepelt a Shame című filmben. Ekkor megkapta a legjobb színésznőnek járó díjat az Ausztráliai Filmkritikusok Körétől, illetve a Seattle-i Nemzetközi Filmfesztiváltól is.

A People szerint a szerelmesek először 1995-ben találkoztak, amikor a Correlli című ausztrál televíziós műsort forgatták. Hugh Jackman első látásra beleszeretett a színésznőbe és randira hívta. 1996-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent.

A cikk az ajánló után folytatódik

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Miután adoptálták két gyermeküket, a 67 éves színésznő örökbefogadási kampányokat kezdett el vezetni, amelyeket azóta is szívügyének tart. Hugh Jackman, aki áprilisban ünnepelte 26. házassági évfordulóját a szőke színésznővel, 2021-ben egy Today show-interjúban beszélt a házasságáról.

- Az emberek gyakran mondják: „istenem, a házasság annyi munka”. Vannak olyan nézetek, amelyek szerint inkább élvezni kell az életet, de ezt az érzést nem tudnám semmihez sem hasonlítani. Életem egyik legjobb döntése volt a házasság.

hugh-jackman-kep
Fotó: Getty Images Hungary/ Jean Catuffe

Amikor csak nyilatkozik feleségéről, mindig áradozva beszél róla. A színésznőben rátalált az igaz szerelemre és egyben a legpozitívabb emberre is, aki megszínesíti a hétköznapjait.

- Deb a legkönnyebben kezelhető, legoptimistább ember, akivel életemben valaha találkoztam. Például, ha bárki megkérdezné tőlem egy szobában, hogy ki a legboldogabb ember, akkor egyértelműen az ő nevét mondanám. Ő nyerne.

Adam Sandler és felesége, Jackie

Adam Sandler és felesége, Jackie voltak az egyik legszebb sztárpár a 2022-es Gotham Awardson, a színész különdíjat vehetett át, így nem is csoda, hogy a legfőbb támaszával érkezett az eseményre.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük