Ő Stanley Tucci 19 évvel fiatalabb felesége: Felicity egy híres színésznő nővére

Stanley Tucci második feleségét a kolléganője, Emily Blunt esküvőjén ismerte meg, ahol kiderült, mindketten rajonganak a gasztronómiáért.

Stanley Tucci  könyve
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Stanley Tucci a 2006-ban bemutatott, Az ördög Pradát visel című film egyik maradandó karakterszereplője: ő alakította Nigelt, Miranda Priestly (Meryl Streep) egyik beosztottját, Andy (Anne Hathaway) divatguru kollégáját.

A vígjáték nem csak a filmkarrierjében volt mérföldkő, a magánéletében is fontos változást hozott: a forgatáson nagyon jó barátok lettek a Priestly első asszisztensét játszó Emily Blunttal. Amikor a a brit-amerikai színésznő 2010 júliusában férjhez ment, Tuccit is meghívta a Comói-tónál tartott, háromnapos lakodalomba, ahova természetesen a nővére, Felicity Blunt is hivatalos volt. 

Stanley Tucci könyve

Stanley Tucci kicsit több mint egy évvel az első felesége, Kate halála után vett részt Emily Blunt és John Krasinski esküvőjén. A nála 19 évvel fiatalabb Felicity Blunttal olyannyira egymásra találtak, hogy 2012-ben már a saját esküvőjüket tartották, pár évvel később pedig született egy fiuk és egy lányuk is. A színész Életem az ételeken át című könyvében azt írtja, a három nap során beszélgetéseik nagy része az ételek körül forgott. 

Stanley Tucci és Emily Blunt Az ördög Pradát visel című filmben.
Stanley Tucci és Emily Blunt Az ördög Pradát visel című filmben.
Fotó: Profimedia

Két héttel az olaszországi esküvő után kezdődtek az Amerika Kapitány forgatási munkálatai Londonban. Megbeszélték, hogy majd együtt vacsoráznak, így kezdődött a „gasztroromácuk”, ahogy azt a 61 éves sztár nevezi. Anglia fővárosában pár hét alatt sok étteremben jártak, az egyik legemlékezetesebb randijuk a két Michelin-csillagos séf, Brett Graham étterméhez kötődött, Felicity ugyanis pont a Ledbury felett lakott. 

A séf nagyon barátságos és laza fickó volt, összebarátkoztak vele, még a konyhába is meginvitálta őket. Ott rögtön megakadt a szemük két fácánon, amiken még rajta volt a toll, mire Brett azt mondta, ha szeretnék, hazavihetik őket. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

„A feleségem ügynök, én pedig színész, úgyhogy mindketten kiszúrjuk, ha egy jó ajánlattal van dolgunk, ezért miután Brett elmagyarázta, hogyan kell „hidegen megkopasztani”, magukhoz vettük a fácánokat, és tálcástul, mindenestül felvittük Felicity lakásába, hogy éjszakára a hűtőbe tegyük” - írja könyvében Tucci. 

Másnap, szombaton izgatottan ébredtek. Fogták a reggeli italukat, bekapcsolták a Saturday Kitchen című főzőműsort, és elkezdték megkopasztani a madarakat. 

"Másfél óra múlva tollal borított köntöseinkben elégedetten mustráltuk a tálcán Brett előző esti ajándékainak csupasz tetemét. Tökéletes reggel volt: két gasztroőrült, akik egy pár döglött szárnyas tollainak kitépésével kerültek érzelmileg még közelebb egymáshoz. Nehéz megmagyarázni, miért okozott mindez ekkora élvezetet mindkettőnk számára, mindenesetre ez történt.

Felicity Blunt és Stanley Tucci a Soho House Awardson Londonban 2022 szeptemberében.
Felicity Blunt és Stanley Tucci a Soho House Awardson Londonban 2022 szeptemberében.
Fotó: Profimedia

Ha az ember ennyire bolondul a gasztronómiáért, akkor eleve jóleső érzés kapcsolatba kerülni azzal a zöldséggel, gyümölccsel vagy állattal, amely végül a tányérjára kerül, még akkor is, ha nem maga termesztette, nevelte vagy ejtette el. De ha ezzel egyidejűleg még egy másik személyhez is közelebb kerül, akkor az egy még emelkedettebb, már-már spirituális szintű, intim gasztronómiai élmény. Nekem legalábbis ez volt életem legromantikusabb reggele (mármint azok közül, amelyeket nem vízszintesen töltöttem).”

Stanley Tucci: Életem az ételeken át
HVG Könyvek Kiadó
4900 forint
stanley-tucci-konyv
Stanley Tucci magával ragadó memoárjában minden történet a konyhából indul, vagy ott ér véget. Kedvenc receptjeivel fűszerezett, humoros vagy olykor épp megható visszaemlékezésében képet kapunk élete gazdag érzelem- és ízvilágáról. 
Mesél a családjáról, felnőtté válásáról, házasságairól, példaképeiről, betegségéről és gyógyulásáról, felejthetetlen filmes utazásairól, kulisszatitkokról, az Olasz módra vagy a Julie & Julia – Két nő, egy recept forgatásáról, és persze az ételekhez fűződő töretlen rajongásáról.

Hugh Grant és felesége

Hugh Grant régen hallani sem akart arról, hogy családot alapítson, sok rajongója azt gondolta róla, sosem ér révbe, azonban ahogy belépett az ötvenes éveibe, minden megváltozott. Ma már öt gyermek édesapja, ráadásul felesége is van, a nála 19 évvel fiatalabb Anna Elisabet Ebersteint vette el 2018-ban.

Hugh Grant ritkán látott, csinos feleségével: Anna 3 gyerekkel ajándékozta meg a sztárt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük