Hugh Jackmantől elolvadunk - Így ünnepli feleségével a Valentin-napot
24 év után sem hunyt ki köztük a romantika.

hugh-jackman-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Valentin-nap az év legszerelmesebb napja, a romantikus lelkek ilyenkor kiélhetik kreativitásukat, és elhalmozhatják kedvesüket mindenféle ajándéktárgyakkal.

Van, aki a virágra esküszik, míg mások bonbont vesznek, Hugh Jackman azonban sokkal egyedibb dologgal lepte meg a feleségét.

Hugh Jackman így ünnepel Valentin-napon feleségével

Sok férfi vehet példát az ausztrál sármőrről, hiszen nagyon személyes ajándékot eszelt ki: közös nyaralós fotójuk alapján készített puzzle-lal kedveskedett élete párjának. Instagram-oldalán mutatta meg, hogy néz ki a kirakós, a gesztustól minden követője elolvadt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #happyvalentinesday

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés,

 „Úristen, ez a legcukibb Valentin-napi ajándék a világon, amit valaha láttam! Hol tudom megvenni?” lelkendezett az egyik rajongója. Egy másik pedig így fogalmazott: „Szeretnék gratulálni, hogy ennyi idő után is így szereted a feleségedet, boldog Valentin-napot mindkettőtöknek!”

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A legnagyobb showman sztárja nagy puzzle-ös hírében áll, egyszer még egy Instagram-live videót is szentelt arra, hogy megmutassa követőinek, hogyan fejezte be Van Gogh Csillagos éj című festményének kirakós verzióját.

 A színész és Deborra-Lee Furness 1996. április 16-án kötötték össze életüket, azóta szerelmük rendíthetetlen. A sok együtt töltött idő összekovácsolta őket, erről a sztár Instagram-oldala tesz tanúbizonyságot, amikor csak lehet, méltatja kedvesét.

Deborra 2019 novemberében, a gyermekek világnapján mondott beszédét is büszkén tette közzé, megható sorokat írva a videó alá: „Szavakkal ki sem lehet fejezni, hogy mennyire büszke vagyok rád. Debs, a te munkád, hogy segíted a kiszolgáltatott helyzetben lévő gyerekeket, egyszerűen példaértékű.”

Adam Sandler bombázó felesége

Adam Sandler és felesége, Jackie Sandler már 16 éve élnek boldog házasságban. Két gyönyörű kislány büszke szülei, és minden megjelenésükkor sugárzik belőlük a harmónia. Románcuk a '90-es évek végén kezdődött. Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen idilli párost alkotnak.

Ezt is szeretjük