Hugh Jackman 25 éve nős: a jóképű színész először megszólítani is alig merte Deborrát

Hugh Jackman nem a legügyesebb csábító, mégis sikerült meghódítania feleségét.

hugh-jackman-deborra-lee-furness
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első lépés megtétele mindig nehéz, ha tetszik valaki: keressük a jeleket, hogy vajon viszonozza-e vonzalmunkat a kiszemeltünk. Hugh Jackmannek is fejtörést okozott, hogyan hódítsa meg feleségét.

Deborra-Lee Furness-szel a munka hozta össze, közösen szerepeltek a Corelli című tévésorozatban 1995-ben. Ekkor a színésznő már hatalmas sztár volt Ausztráliában, későbbi férjével ellentétben, akinek a nevét még nem ismerte senki, hiszen ez volt az első komolyabb munkája a szórakoztatóiparban. 

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Kapcsolatuk kialakulásáról a The Ellen Show-ban beszélt. Élénken emlékszik, első látásra elvarázsolta a szőke szépség látványa, azonban nem tudott mit kezdeni a helyzettel, annyira zavarban volt előtte, hogy még megszólalni sem mert. Egy teljes hétig nem beszélt kolléganőjével, akinek meggyőződése volt, hogy azért ignorálja partnere, mert nem szimpatikus neki.

Végül egy parti rántotta le a leplet Jackman szándékairól. Az 51 éves sztár házibulit tartott, amire az egész stábot meghívta otthonába. Miután magához vett némi folyékony bátorságot alkohol formájában, eltökélte, tiszta vizet önt a pohárba, és megvallja érzéseit.

hugh jackman deborra
Fotó: Patrick Riviere / Getty Images Hungary

Még mielőtt választottja elé állhatott volna vallomásával, az megelőzte őt. Kérdőre vonta, hogy mi rosszat tett, amiért szóra sem méltatja. A sármőr ekkor bökte ki, mi van a dolog hátterében. Legnagyobb meglepetésére nem kikosarazást kapott válaszul, kiderült, hogy Deborra is odavan érte.  

Az ügyetlen kezdetet szerencsés folytatás követte, a sztárpár 25 éve él boldog házasságban, és két gyermeket nevelnek a legnagyobb családi idillben.

A legösszetartóbb sztárpárok

Míg a halál el nem választ, tartja a mondás, napjainkban sajnos ez nem mindig van így, de vannak, akik kitartanak egymás mellett jóban és rosszban, és már több évtizede hű társai egymásnak. A hírességek világában számos olyan sztárpár van, akik több mint tíz éve fülig szerelmesek egymásba.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük