Hugh Jackman és édesanyja közös képe: az asszony még 8 évesen hagyta el őt, később megbocsátott neki
Hugh Jackman ma már remek kapcsolatot ápol az édesanyjával.

hugh-jackman-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos sokan már gyerekkorukban átélnek olyan veszteségeket, amelyek komoly traumát váltanak ki bennük, és még felnőtt korukban is hatással van rájuk ez a szomorú emlék. Hugh Jackman életében például nyolcévesen alakult ki egy hatalmas törés.

A színész angol származású édesanyja, Grace McNeil egyik napról a másikra elhagyta a családját, és Ausztráliából visszatért Angliába. Sokáig nem tudott neki megbocsátani, ám tíz éve már újra jó viszonyt ápolnak egymással.

Hugh Jackman és édesanyja története

Jackman kedden egy nagyon szép anya-fia fotót töltött fel Instagram-oldalára, a felvételt több mint 545 ezer ember lájkolta, rengeteg dicsérő kommentet kaptak, hogy mennyire aranyosak együtt. Jó látni, hogy a színész végül félretette a gyerekkori sérelmeit, és adott még egy esélyt az édesanyjának.

A színész élete legszomorúbb eseményéről több médiumnak is vallott. Mint kiderült, az anyja és az apja Ausztráliában éltek, és öt gyermeküket nevelték, Hugh Jackman volt a legkisebb. Nyolcévesen egy napon iskolába ment, de mire hazatért, az anyja már nem volt ott, visszatért Angliába, lényegében úgy tűnt el, hogy ezt nem közölte senkivel, 2012 decemberében a 60 minutes című műsorban így mesélt erről:

- Emlékszem, hogy egy törölközőbe volt becsavarva a haja, majd elköszönt. Gondolom ő így búcsúzott el tőlem. Miután visszatértem az iskolából, senki nem volt a házban. A következő nap küldött egy telegramot Angliából. Ott volt anya, és ennyi. Apa minden áldott este imádkozott, hogy térjen vissza.

A cikk az ajánló után folytatódik

2018-ban az ausztrál Who magazinnak elmondta, komoly lelki sérülést szenvedett amiatt, hogy se szó, se beszéd nélkül elhagyta az anyja.

 - Traumatikus élmény volt, azt hittem, hogy majd biztosan visszatér, de ez aztán egyre csak elhúzódott - fogalmazta.

A szülei végül elváltak, két lánytestvére Angliába költözött az asszonyhoz, míg a három fiút apja, Christopher nevelte fel teljesen egyedül. Az alábbi felvételen az édesapjával látható. Nagyon aranyosak együtt.

Körülbelül 12-13 éves korában esett le, hogy az anyja már sosem tér vissza hozzájuk, nyilvánvalóan mérges volt rá, ám ahogy a mondás is tartja, az idő sok sebet begyógyít. 2011-ben a The Sunnak adott exkluzív interjújában elmondta, később egyre több részlet derült ki az anyjáról, ami miatt egyre jobban megértette a helyzetét.

- Ahogy idősödtem, egyre jobban kikristályosodott, anyám miért hagyott el bennünket.

Szülés utáni depressziója alakult ki, miután a színész világra jött, még kórházban is tartották emiatt, de akkoriban még nem volt ez az állapot közbeszéd tárgya, és kevésbé támogatták érzelmileg azokat a nőket, akik ilyen állapotba kerültek.

Felnőttkorában végleg kibékültek, azóta közelebb kerültek egymáshoz, mint valaha.

- A dolog, amit sosem éreztem, és ez, tudom, hogy furán hangzik, de sosem gondoltam úgy anyámra, hogy nem szeretne. Azóta már sokat beszélgettem vele erről, és tudom, hogy mennyire szenvedett - ezt már a The Australian Women's Weeklynek mesélte.

Sztárpárok, akik rájöttek, nem bírják egymás nélkül

Olyan sztárpárokat mutatunk, akik a szakítás után adtak egy második esélyt egymásnak.

Ezt is szeretjük