Natalia Oreiro és ritkán látott férje: Ricardóval idén 20 éves házasok lesznek
Natalia Oreiro egy véletlen folytán találkozott rockzenész férjével 2001-ben.

natalia-oreiro-vad-angyal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalia Oreiro az egyik legsikeresebb szappanoperasztárként vonult a tévétörténelembe. Bár karrierje gyerekszínészként kezdődött, az igazi áttörést a Vad angyal című sorozat főszerepe hozta meg számára 1998-ban.

Natalia Oreiro és ritkán látott férje

Azután, hogy berobbant a köztudatba, csak pár évet kellett várnia arra, hogy a szerelem is rátaláljon. 2001-ben ott botlott bele a jövendőbelijébe, ahol a legkevésbé számított rá: egy jógaórán. Az akkor 23 éves színésznő szeme egyből megakadt a sármos, 43 esztendős Ricardo Mollo rockzenészen, akit az argentin közönség a Divididos nevű formáció énekeseként ismerhetett meg a '80-as években. Annak ellenére, hogy az első pillanatban megvolt köztük a szikra, a kapcsolat nem szerelemként, hanem barátságként indult. 

- Nagyon közeli barátok lettünk. Aztán ez elkezdett átalakulni. Ahogy vigyázott rám, ahogy gondomat viselte, beleszerettem. Az érzékeny oldala vett le a lábamról - írta meg az uruguayi énekes-színésznő szavait a Parati.com.

Miután rájöttek, egymásnak teremtette őket az élet, az események felgyorsultak. Még abban az évben, december 31-én kimondták a boldogító igent, a Brazíliában megtartott álomesküvőt a legnagyobb titoktartás övezte. Natalia Oreiro és a muzsikus immár szülőkként élik a mindennapjaikat. Egyetlen fiuk, Merlín Atahualpa Mollo 2012. január 26-án jött a világra.

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a férfi, akiért Natalia Oreiro két évtizede rajong.

Ezt is szeretjük