Hugh Grant ezt kifogásolta Renée Zellwegerben: először nem tartotta jó ötletnek, hogy ő játssza Bridget Jonest
Hugh Grant és Renée Zellweger ma már jó barátok, eleinte a színész mégsem gondolta jó ötletnek, hogy a színésznő legyen a partnere.

hugh-és-renee-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bridget Jones-filmeket el sem tudnánk képzelni Renée Zellweger nélkül, a színésznő tehetséges játékával milliók szívébe belopta magát.

Amikor kiderült, hogy ő játssza Helen Fielding regényének főhősnőjét, rengetegen kiakadtak, ugyanis Zellweger nem angol, hanem amerikai. Hugh Grant a BBC2 dokumentumfilmjében, a Being Bridget Jonesban vallotta be, miért voltak kétségei kolléganője miatt.

Hugh Grant emiatt nem tartotta eleinte jó ötletnek, hogy Renée Zellweger legyen Bridget Jones

A színész is elmondta, hogy elég komoly botrány tört ki, hogy miért nem egy brit színésznőt választottak Bridget Jones szerepére, Grant egyetértett a közvéleménnyel.

GettyImages-820857
Fotó: Spencer Platt / Getty Images Hungary

- Azt sem tudtam, ki az a Renée Zellweger, és texasiként játszik el egy brit karaktert? Ezt már túlzásnak éreztem - vallotta be.

Amikor Zellweger először próbálkozott brit akcentussal beszélni, Grant szerint egész ügyes volt, ám teljesen úgy hangzott, mintha Margit hercegnő beszélt volna.

- Ekkor azt tanácsolták neki, kicsit vegyen vissza, és lazítson. Erre már úgy beszélt, mintha Margit hercegnő agyvérzést kapott volna. Egy hétre rá azonban már jól beletrafált - emlékezett vissza.

A forgatások alatt nagyon jóban lettek, sőt, Grant szerint Renée azon kevés színésznők közé tartozik, aki nem gyűlöli őt tiszta szívéből.

Hugh Grant és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Hugh Grant és felesége közös fotóit.

Cover- és ajánlóképek: Profimedia/Universal/courtesy Everett Collection

Ezt is szeretjük